E
Ewcia81
Gość
ja nie spie,,,dobranoc tobie kochana...No widzicie, M. mnie przegonil od kompai dopiero teraz moglam zajrzeć. A wy juz pewnie spicie. No nic wpadne rano moze z kimś sobie pogadam;-) Buziaki na noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja nie spie,,,dobranoc tobie kochana...No widzicie, M. mnie przegonil od kompai dopiero teraz moglam zajrzeć. A wy juz pewnie spicie. No nic wpadne rano moze z kimś sobie pogadam;-) Buziaki na noc
No ale zastanawiami mnie ile ty masz lat kobieto, bo wygladasz jak nastolatka co najmniej;-)

Ja sie wlasnie w ciazy najbardziej boje porodu, ale co tam tyle przez to przeszlo to i Ty przejdziesz:-)
az nie moge sie doczekac Twojego pieknego dzieciatka ;-)
wszystko Ci sie pieknie ulozy :-)

Oj bedzie mi zal, ze nie bylo pieknego lata! A ja mam mega stresa. Jak wam pisalam rozpoczelam kursy do nowej pracy, jeszcze sie nie skonkretyzowalam czy sie w tym widze, ale pieniadze jakie mozna zarobić przyciagaja jak magnez. Tym bardziej, ze chce w końcu posiadać jakis wlasne lokum (raczej dom niż mieszkanie). No a jakies dwa dni temu odezwal sie do mnie jakis facet w sprawie pracy (nawet nie wiem o co chodzi bo nie pamietam gdzie wysylalam CV
). Podejrzewam, ze to chodzilo o prace biurowe, ale potrzebna jest umiejetność tworzenia stron WWW. Ja mam blade o tym pojecie, kiedys coś tam, ale już dawno. Dziś mam sie z nim spotkac i jakoś tchorz mnie oblecial
A pozatym to gonie jak kotka w marcu i zamiast sie na coś skonkretyzować to tak mieszam i boje sie ze w efekcie wszystko schrzanie. Prosze mnie opierniczyć,bo chyba tylko tego mi teraz potrzeba...