reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
O jak milo ze nie spicie:-)
Meggi to kciki zaciśniete...a kysz wredna @!
Ewcia wlasnie sobie ogladalam blog Twojego syneczka:-) Rozkoszniak:-) Robi minki jak tralala, a zdiecie jak caluje koleżanke to mnie rozwalilo na lopatki:-D No ale zastanawiami mnie ile ty masz lat kobieto, bo wygladasz jak nastolatka co najmniej;-):cool2:

A ja też jeszcze buszuje po BB
I czekałam do północy, żeby wpaść i sie pochwalić moją połóweczką ciąży:-p
Na pierwszym suwaczku;-)
Boże jestem na półmetku a tak szybko to zleciała... znim sie obejrze bede na porodówce leżeć... zaczyna mnie to stresować:-D:szok:

No a ja wlasnie dotarlam do domku... z przygodami... urwal mi sie tlumik w samochodzie i jestem bardzo zla bo znowu kase trza wylozyc!!!

A teraz padam na ryjek wiec ide spac... rano Wam odpisze jak wstane!
Dobrej nocki zycze!

Witam:-):-):-)
Wagnies kurcze jak pech to pech!
Niesamowita jaka radość, prosze, prosze:-)
Attatko gratuluje polmetka!:-) Teraz to już z gorki, potem pare skurczyków, troche parcia i dzidzia u mamy. Bulka z maslem, co nie?:-) :-):-):cool:Ja sie wlasnie w ciazy najbardziej boje porodu, ale co tam tyle przez to przeszlo to i Ty przejdziesz:-)
Cala reszte kobietek sciskam i macham:-):-) A może ktoś ma ochote na kawke? - wlasnie pije wiec zapraszam:-)

Witam dziewczęta w ten piekny, sloneczny poranek :-) u nas w koncu chyba sie cieplo zrobi, bo do tej pory to pochmurno i ble bylo :-(
Idarnowska Ty sie kochana kuruj, bo dzidzia musi zamieszkac w zdrowym domku :tak:
Elzo trzymaj kciuczki, zeby ta wredota nie przylazla
Atatko polowa za Toba teraz juz tylko z gorki bedzie :-D az nie moge sie doczekac Twojego pieknego dzieciatka ;-)
NieSamowita ciesze sie, ze jestes szczesliwa:tak: wszystko Ci sie pieknie ulozy :-)
Ewcia macham do Was :tak:
a ja mam dzis dzien leniszka :-) tylko pozmywac naczynka, wyprowadzic 2 razy pieska, zrobic obiadek, a cala reszta dzionka tylko do mojej wylacznie dyspozycji:-)
pozdrawiam reszte kobitek, ktorych nie wymienilam, nie gniewajcie sie ja dopiero sie obudzilam i jeszcze nie kumam :-D

reklama
Witam Kasiu, Meggi:-)
U mnie tez jakies slonko swieci, ale ogolnie pogoda mi bardziej przypomina jesienna niż letnia:zawstydzona/y:Oj bedzie mi zal, ze nie bylo pieknego lata! A ja mam mega stresa. Jak wam pisalam rozpoczelam kursy do nowej pracy, jeszcze sie nie skonkretyzowalam czy sie w tym widze, ale pieniadze jakie mozna zarobić przyciagaja jak magnez. Tym bardziej, ze chce w końcu posiadać jakis wlasne lokum (raczej dom niż mieszkanie). No a jakies dwa dni temu odezwal sie do mnie jakis facet w sprawie pracy (nawet nie wiem o co chodzi bo nie pamietam gdzie wysylalam CV:zawstydzona/y:). Podejrzewam, ze to chodzilo o prace biurowe, ale potrzebna jest umiejetność tworzenia stron WWW. Ja mam blade o tym pojecie, kiedys coś tam, ale już dawno. Dziś mam sie z nim spotkac i jakoś tchorz mnie oblecial:zawstydzona/y: A pozatym to gonie jak kotka w marcu i zamiast sie na coś skonkretyzować to tak mieszam i boje sie ze w efekcie wszystko schrzanie. Prosze mnie opierniczyć,bo chyba tylko tego mi teraz potrzeba...

Do góry