reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam Gosiu, Asiu, Meggi, Sreberko:-):-):-)
Gosiu plecak na plecy i witaj szkolo:-) Ja wracam do nauki od polowy wrzesnia:-) A moj ambitny plan zaklada, że na nastepny rok zrobie jeszcze licencjat z ksiegowości...:-) A co do staranek, to jesli nie chcesz to uwazaj, bo fasolinki juz tak lubia , ze wpadaja kiedy sie ich nie spodziewamy:-)

Sreberko no to pijemy kawcie:-) U mnie dzien przeciwny do Twojego - slonce swieci, aż milo:-)

Meggi widze ze mily dzionek mialas wczoraj:-) No i dopadajcie sie jak najczesciej :-)

Asiu przesylam Ci fluidki z pogoda na jutro co by grillik sie udal:-) Co do sprzatania to mnie tak pognalo, ze chalupa juz prawie blyszczy. A wszystko to bo lada moment ma wpasc wlasciciel po jakies listy, ktore do niego przyszly:-) Co do pracy dalej wiem, ze nic nie wiem:confused: To znaczy wiem, że nie odpuszcze tej do ktorej zaczelam szkolenia, a co z ta druga...chyba zdam sie na los.

reklama
Helloł..
U mnie kiepsko z humorem od rana,,boli mnie głowa,normlanie pęka w szwach...wzięłam pylki,pije kawe,ale zdycham..a dot ego mały gad mnie wkurza od rana,nic nie zjadł,dziubnłą chleba i pił sok,,tyle jego śnaidanie,,,a niehc nie je,,mi głow apęka,jak zgłodnieje to powie,,,
lec epoelżeć,bo zdechne...blll
a pogoda do bani,,to pewnie przez pogode...pochmurno i raczej deszczowo...

Witajcie
ja tez dzis niezbyt dobrze sie czuje ale wiem dlaczego....
same zobaczcie :-)

http://www.metacafe.com/watch/719531/lifted/

Witajcie Babeczki!!!!
Ja tak na minutke bo mnie dzisiaj w kośc od samego rana daje katar sienny ale nic za tydzień będzie po wszystkim. Macham do Was obiema rączkami i zycze miłego dnia:tak::tak::tak::-):-):-):happy::happy::happy:

Sreberko a do Ciebie mam malusie pytanko bo wiem że Ty po HSG wiem że to rano do szpitala a popołudniu do domku ale gdybys mogła to prosze daj znać co było Ci potrzebne w szpitalu to zaczne robic sobie zakupki z góry dziękuje :tak:

:-)
nie nie straszne chodzilo mi o to ze juz wiem dlaczego ja taka zmeczona chodze :-D wszytsko przez kosmitow pewnie ze mna tez tak w nocy robia

Witaj Puchatku:-)
Sreberko udalo sie:-) i jak dla mnie to też raczej zabawne niż straszne:-)
U mnie wlasciciel juz byl i sobie poszedl. Jedzie z żoną i synkiem nad morze(maja 1.5 rocznego synka). Ja koncze robić makaron z jablkami, zaraz spalaszuje troche, kąpiel i uciekam z domku na ogrodek. Zostawie pieska i na szkolenia. Potem jeszcze raz ogrodek, a potem moze uda mi sie do was wpasc:-)

reklama
Do góry