reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
asialc - ja też :tak::-p

beata - to dużo zdrówka dla synka, oby mu to paskudztwo jak najszybciej przeszło. :tak:

idarnowska - ja też już nie śpie, bo mnie budzik obudził, ale że mam problemy ze snem, to lekarz zabronił mi dosypiać. :zawstydzona/y:

Mam pytanko. Mam brać tą no-spe, ale nie wiem ile po ile. 3x1 czy jak?:confused: Czy w czasie bólu? Bo pobolewa prawie cały czas, takie rwanie :eek:

Shiraaine przepraszam,że dopiero teraz ale gratuluje dwoch kreseczek( też bym je już chciała ujrzeć, heh...) ,uważaj na siebie :-):-):-)

idarnowska - trzymam kciuki zaciśnięte za Ciebie z całych sił. Uda się zobaczysz :tak: uda się jak najmniej będziesz się tego spodziewać ;-)

beata - uzupełniaj mu elektrolity, bo w taką pogodę przy wymiotach łatwo o utratę wody. Mam nadzieję, ze mu szybko przejdzie. Choroba dziecka to chyba najgorsze co może się zdarzyć.

Dobra - idę na tą bete :rofl2:

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Czas już by było zabrać się za porządną pracę ale dzisiaj alegia dokucza mi jak mało kiedy oczy swędzą okropnie i katar sam cieknie a do 16 jeszcze daleko
Beatko zdrówka dla synusia:tak::tak:
Wagnies dzięki za gratulki a co do Kindzi to z jednej strony pomyślałam o tym co wspomniała Ataata ale z drugiej skoro wpisała się tam na listę no mogłaby wpaść choćby z tą jedną wiadomością i może podrzucić troche fluidków w każdym razie ja już napewno coraz bliżej @ i czuje że po prostu przyjdzie ot życie póki co jestem na końcu tej kolejki i za nic nie wiem jak się dobic na początek może w końcu coś wymyślę:tak::tak:
Elza jasne byłoby fajnie teraz zafasolkować bo wiem że jakieś zabezpieczenie mam ale coś mi sie nie wydaje żeby to takie proste było :-( no nic nie mam w końcu na to wpływu:tak:
Asiu umowa umową w końcu ją tez zawsze można rozwiązać ale jestem spokojniejsza odrobinkę że jakby cos się działo to przynajmniej tyle dobrego:tak: buziołek dla córci:-)
Ataata ciepłe myśli dla Ciebie i głaskanko dla fasolki:tak::tak:
Reszcie babeczek życze miłego i spokojnego dnia:tak::tak::tak::-):-)

Chciałam sobie spojine pozaglądać wczoraj popołudniu do Was ale mi teściowa podniosła ciśnienie i juz wszystkiego mi się odechciało. Siedzi kobieta cały dzięn w domu i nawet po chleb nie pójdzie. Wczoraj czekała aż przyjde z pracy wyszłam z psem umyłam się i zjadłam obiad a ona wtedy do mnie z tekstem że jeszcze po chcleb trzeba by pójść. Nie mam pojęcia co ona robi przez cały dzień bo sprzątać też nie sprząta w sobotę stwierdziła że ja lepiej i dokładniej posprzątam bo ona juz nie dowidzi ale jak wyszywa cos na drobniutkiej kanwie to kurcze wtedy dowidzi. Skutek w sobotę był taki że cały dzień latałam ze ścierką i mopem a potem o 22 padłam :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no dobra wyżaliłam się

Do góry