reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam Kochane
i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBITEK żYCZę... I NIE TYLKO W TYM DNIU :D
I OCZYWIśCIE SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA :tak:

Oooo Jak fajnie slyszec zyczonka dla kobitek od kobitki :-) Dziekujjjeeeeeeeeemy !
ATAATA dodalam cie do skype.Ale juz chyba spalas sobie spokojnie.
Byla dzis dziewczynki na monitoringu i qura nic z tego :wściekła/y: Jajca dalej nie chca rosnac.czyli w tym miesiacu nici z dzidzi :-( W przyszly piatek mam wizyte u gina.Zobaczymy co powie :baffled:
A tak w ogole to dziendobry

dziendoberek:-)
agat dzieki;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ZYCZE SOBIE I WAM:tak:

doticzka witaj:tak:

kindzia spokojnie uda sie tylko musisz byc dobrej mysli:-)

WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! :-)

Kindzia, trzymam kciuki. Daj koniecznie znać co powiedział gin.

A ja byłam u swojej lekarki i nadal nic nie wiem :-(
Mam jeszcze skierowanie na morfologię (bardzo dokładną), na pasozyty i lamblie. Zobaczymy.
Jak na razie spadają mi czerwone krwinki, więc nie zaciekawie.
Jutro rano idę zrobic, więc pewnie w ciągu tygodnia czegoś się dowiem, albo i nie. Jeśli nic z tych badań nie wyniknie, wspominała coś o skierowaniu do chirurga. Zobaczymy :-(

A ja juz tak bardzo chciałabym drugie dzieciątko.... buu

Miłego dnia dziewuszki :-)

Dzisiaj Nasze święto :tak:
I Z TEJ OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
ABY KAŻDY DZIEŃ BYŁ DNIEM
KOBIET PEŁEN PREZENTÓW I KWIATKÓW:)
A PRZEDEWSZYSTKIM ŻYCZE WAM
I SOBIE TEŻ:) PREZENTU FASOLKOWEGO:D

Witajcie lasencje!!!
Wlasnie wrocilam z delegacji i postanowilam do was zagladnac

Kindzia100 od 3 lat mieszkam na Malwowej... szkoda ze teraz mieszkasz tak daleko bo moglybysmy sie na kaffke umawiac;-)

Asialc ooo za pozno przeczytalam ze Ty warszawianka bo wlasnie stamtad wrocilam....

Renatko właśnie miałam to mówić... dobra to umawiamy sie na 15 -rano testowanko.

A ja moge do Was dolaczyc? bo tez w tych okolicach powinnam testowac jak zołza sie nie pojawi...

A tak wogole to czeka mnie ciezka noc... do jutra do 10 musze podjac decyzje czy zwlaniam sie z pracy na wlasne zyczenie...
Trzymajcie kciuki zebym dobra decyzje podjela!!

reklama
czesc dziewczynki :-) Wlasnie domyslilam sie ze mam PCO tak zapisala babka od USG w mojej karcie.Musze sie z tym zapoznac glebiej w necie :-(
WAGNIES qurcze tzn ze w lutym przejezdzalam kolo Ciebie prawie codziennie !!! szkoda ze nie wpadlysmy na siebie wczesniej.Ale nic straconego,w grudniu znow bede w Polsce :tak: :-D A na Zubrzyckiego chodzilam na korki z matmy i w ogole dobrze znane mi tereny.Moi rodzice mieszkaja teraz w Rajsku,wiec jak dobrze popatrze przez lornetke to bede widziec jak sie przebierasz do spania ;-)
Dziekuje laseczki za 3manie kciukow,Ojjjj beda nam potrzebne,widze ze nie tylko mnie
Dobrej nocki

Do góry