reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czekam az ciasto sie upiecze i probuje czytac. Wagnies nie co drugi weekend tak bede miala, ale w ten wolny bedzie szkola:zawstydzona/y: Od pazdziernika jak skonczone szkolenia to bede jezdzic do jednej pracy,zaraz po niej do nastepnej, a weekendy albo szkola albo praca. Niewiem ile tak pociagne ale mam cel a ja jestem uparta i konsekwentna. Do tego w najblizszym czasie mam mnostwo zalatwien i musze jeszcze w to wcisnac kurs na prawo jazdy. No coz zaciskam zeby.

reklama
Ataata jak tam Twoj brzusio? Pochwal sie jak juz urosl! No i mam nadzieje ze juz nie przyjaznisz sie z Panem kiblem....
Cześc wagniesku;-)
Z Panem kiblem to ostatnio na szczęście niemam do czynienia (no chyba że siku co chwila) a heftanko miałam przez pare dni ostatnio, ale teraz już cisza:tak:
Co do brzusia to moge sie pochwalić, ale niewiem czy mi wypada tutaj...:confused:

Elza wierze ze uda Ci sie wszystko pogodzic! Choc z tego co opisalas to rzeczywiscie duzo tego....
Ataata mysle ze dziewczyny tez chetnie zobacza mieszkanko Twojego dzidziusia!

No dobra niech Ci bedzie wagniesku... ja tam co innego myśle, może temu, że zawsze chuderlak byłam i takich boczków to w życiu nie miałam:-D

Zmykam lulu, bo rano do ginki lece, brzuch mi twardnieje ito tak masakrycznie że chodzić nie moge bo mnie ciągnie do przodu i tak dziwnie ni boli ni niewiem co, w każdym razie uczucie niemiłe, a na necie wyczytałam, że to może byc dośc niebezpieczne i prowadzić do przedwczesnego porodu:-(
Także ide jutro jak na zcięcie...

Dobranoc, miłej nocki
papa

wagnies, ataata, puchatka bardzo dziekuje!!! od dzie będe mierzyc,zobaczymy czy u mnie sie to spradzi.milego dzionka

reklama
Witajcie,

Ja za chwile wybywam do rodzicow a pozniej na szkolenie... bede znowu gdzies kolo 21...

Ataata jejku to uwazaj na siebie! Ja niestety w tej dziedzinie nic Ci nie pomoge :-( Odpoczywaj ile mozesz i napisz co Ci ginka powiedziala - wieczorem przeczytam! A ja trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku!

NieSamowita nie wiem jak to robisz ale kleilas swoj post az 6 razy:szok:

Rudka zycze owocnego mierzenia!

Do góry