reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ja mialam isc spac a tu przeciez mecz! I jakbym mogla spac?
Asialc alez tajemnicza jestes...
A ja jak tylko przyszlam to wskoczylam pod zimny prysznic bo po dwoch godzinach "tarzania sie" po matach nie moglam zniesc siebie samej.... takze teraz leze na lozeczku z laptopikiem i ogladam mecz podpierajac oczy na zapalkach ;-)
Izabelka a jak synek zaakceptowal nianie?
Asialc alez tajemnicza jestes...
A ja jak tylko przyszlam to wskoczylam pod zimny prysznic bo po dwoch godzinach "tarzania sie" po matach nie moglam zniesc siebie samej.... takze teraz leze na lozeczku z laptopikiem i ogladam mecz podpierajac oczy na zapalkach ;-)
Izabelka a jak synek zaakceptowal nianie?
Ataata
Grudniowa Mama '07
po dwoch godzinach "tarzania sie" po matach nie moglam zniesc siebie samej....
Wagniesku a cóż Ty na tych matach robisz?? I czemu sie tarzasz??
Czyżbym cos przeoczyła, bo ja gapa jestem

Ćwiczysz coś??
Antiope
Fanka BB :)
Iwonko trzymam kciuki za pozytywny wynik
Shiraaine dzięki za fluidki, łapię ich pełne garście (mam nadzieję, że starczy ich dla innych dziewczyn i dla mnie).
Fifi 2 negatywne wyniki testu nie muszą o niczym świadczyć, czytając forum możesz się o tym przekonać
Shiraaine dzięki za fluidki, łapię ich pełne garście (mam nadzieję, że starczy ich dla innych dziewczyn i dla mnie).
Fifi 2 negatywne wyniki testu nie muszą o niczym świadczyć, czytając forum możesz się o tym przekonać
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ataata robie sobie kursik w ramach ktorego mam zajecia z samoobrony... chwyty transportujace, chwyty obronne, pady... i takie tam... nazw nawet nie umiem powtorzyc bo to z japonska brzmiace... a ja w sumie nic szczegolowo wczesniej nie pisalam wiec nie mialas czego przeoczyc.
Antiope, wlasnie wrocilam z usg. Mialam nadzieje, ze lekarz powie :jest Pani w ciazy!!!
Ale powiedzial tylko, ze mam przodozgiecie i wszystko jest ok. Mialam resztki nadzieji do 20:30................teraz jestem pewna.:-( Ale @ dalej nie ma. To juz 3 dzien
Ale powiedzial tylko, ze mam przodozgiecie i wszystko jest ok. Mialam resztki nadzieji do 20:30................teraz jestem pewna.:-( Ale @ dalej nie ma. To juz 3 dzien
reklama
S
Sol
Gość
fifi - jeszcze nic pewnego bo:
1. wczesnej ciąży nie widać na usg.
2. testy lubią kłamać! mnie oszukało 5 testów!
3. mogłaś mieć późną owu i dlatego testy wychodzą negatywne!
4. skoro @ jeszcze nie przylazła to ciągle jest nadzieja
asialc - a proszę brać ile chcecie, mam nadzieje, że dobre
A czuję się z każdym dniem lepiej - skurczyki się wycofują, coraz mniej mnie muli rano; za to na niektóre zapachy reaguje odruchem wymiotnym i ciągle jestem senna. Już wiem, co wywołuje u mnie takie najgorsze mulenie i postaram się ten czynnik wyeliminować. Zaraz idę na kolejne badanie krwi, żeby zobaczyć jaki jest przyrost hcg.
Miłego dnia dziewuszki ;-)
1. wczesnej ciąży nie widać na usg.
2. testy lubią kłamać! mnie oszukało 5 testów!
3. mogłaś mieć późną owu i dlatego testy wychodzą negatywne!
4. skoro @ jeszcze nie przylazła to ciągle jest nadzieja

asialc - a proszę brać ile chcecie, mam nadzieje, że dobre

Miłego dnia dziewuszki ;-)