reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

I z czego się śmiejesz. Ja nie mam czasu nawet poczytać co u dziewczyn dlatego też nie wiedziałam nic. Ja zapracowana jestem.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Co Ty wogóle do mnie mówisz dziecko drogie!!!!:wściekła/y:
Kur*a nie śmiałam sie do Ciebie jak już coś!!!:wściekła/y:
Nie podnos mi cisnienia oki!!!

Biedactwo zapracowane, ale żeby sie chwalic telefonem i jaki to Twoj Kochanie Kochane jest i inne duperele to masz czas co, skoro już tu sie tak udzielasz to może poczytaj wcześniej też posty innych a nie tylko Ty Ty i wokół Ciebie sie świat kręci!!

Sory dziewczyny ale mi nerw puścił:-D

reklama
uuuuuu...:szok:
ataatko...nie denerwuj sie pierdolami... bo sie malenstwo zdenerwuje niepotrzebnie... poglaszcz zaraz brzusio od cioci forumki;-) nie musisz przepraszac...

No to zdrowko za nasze fasolki
i_45cfab0c9dd71.jpg
i_45cf5d0ceb507.jpg
i_45cfa59785089.jpg

Ja to sobie mleczko walne:)

Dzięki lenna. Przez to, że zaczęłam pracować i wstawać tak wcześnie, wieczorem szybko padam i nawet nie mam kiedy w spokoju poczytać co u Was :-( A o porządnym odpisaniu każdej z Was to już mowy nie ma.
Nie wiem dlaczego nie moge sie zalogować w pracy? Gdyby sie udało mogłabym tam od czasu do czasu nastukać kilka słów. No nic zobaczymy.

Ataatko, :-) uśmiechnij się.

W weekend sie kuruję więc może nadrobie wszystkie posty. I mnie coś bierze....

Iwonka, a jak Ty kochana się czujesz? :-)

co tu tak pusto babeczki, pijecie czy co ??albo juz sie spilyscie hihi
a ja czuje sie fatalnie brzuch mnie napieprza ze nie moge chodzic, kurde cos czuje ze wielka @ nadchodzi, normalnie jak siedze to nic, a jak aczne sie ruszac to mdlec mi sie chce z bolu

reklama
Do góry