reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ja sie dzisiaj ropzisalam -znaczy mam szanse zeby sobie popisac -to pisze
Ataata- napewno zjadla juz wszystkie :-(frytasy , a ja tak kocham frytki;-)
teraz pewnie fifi sie nie pojawi , bo nastraszylas go swoim bokserkiem:rofl2:lub bokserka:-)

a ja jak bym byla w ciazy -to bede mogla wziac urlop od szkoly jupi, zaoszczedze czas i pieniadze:-)
wiec to taki bylby dodatkowy prezencik

reklama
No to zdrowie dziewczynki... Stukne sie z wami szklaneczką... ale taką:

mleko.jpg

Puchatko jedna dla Ciebie

Iwonko a to dla Ciebie

A to dla jeszcze nie zaciązonych staraczek;-)

drinki1.jpg
drinki2.jpg

drink1_459e2190db5af.jpg

fifi wstręciucha zaszyła sie gdzieś w kąt sama ze swoimi frytami.... pewnie zje i przyjdzie jakby nigdy nic;-) O ta niedobra:-D zrobiła smaka i zniknęła... poskarże mojemu bokserowi to jej dowali :-p:-D;-)

to juz jest nas trzech...jak tak nas bedzie frytkami szczula to jej damy ksywke...."frytka";-) ;-):rofl2::rofl2: (nie obrazaj sie na mnie fifi);-);-) a moze ty juz wysiadlas z imprezy...ile sobie tego rumu wypilas.?..przyznaj sie...mialysmy trzymac kroku...ja wiem ze okazja...ale zeby juz skonczyc...i jeszcze frytki wziasc...jutro podwojna porcje robisz...i zostawisz nam...my bedzeimy jesc, a ty mozesz balamucic swojego samca;-);-)
ataata...ale git plomienny drink....:rolleyes:

reklama
Do góry