reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej dziewczynki
milego weekendzia zycze :-)slonecznego i zdrowego,zebyscie nie chorowaly i wasze dzieci tez- wiec zdrowka i jeszcze raz zdrowka i mnostwo przytulanska:-)

ja uciekam do pracy-kurde ja tez zaczynam psikac :szok:lece wypic witaminiki

reklama
Dzień doberek :-D
Na reszcie weekend :-D
Ja tak na momencik w przerwie porządków ;-)

Dziewczyneczki kochane, doskonale rozumiem. Wiem, że delikatnie kilka z Was dawało Jej coś do zrozumienia. Może trzeba było po prostu powiedzieć wprost. No nic, chyba skończymy ten temat. Ja również życzę Niesamowitej wszystkiego co najlepsze :-)

Puchatka, kuruj się kochana, kuruj. Wybierasz sie na zwolnionko, a może już jesteś tylko nie doczytałam? Dziękuję :-) Trzymaj sie cieplutko. Głaski w brzusio :-)

Iwonka, cieszę sie, ze z córeczką już lepiej i zaczęła brać lekarstwa :-) Dzielna dziewczynka.

fifi, niestety, ale dobrze, ze nie jestem w domu zbyt późno, no i weekendy w domciu :-) Buziaczki

Gosia, a Ty do pracki? Spokojnego dnia :-)

kiniusia, my też sie cieszymy, ze jesteś tu z nami. Jestem pewna, że nie długo będziesz wpadać na ten wątek od czasu do czasu :-) Trzymam kciuki

Hausfrau, :-)

rudka :-)

Muszę zmykać.
Miłego dnia dziewuszki! :-)

Asieńko na razie próbuję się kurować po domowemu plus homeopatia i mam nadzieje że pomoże:tak::tak: Na zwolnienie na razie sie nie wybieram a poza tym o ile wszystko będzie w porządku i będę czuła się na siłach to chciałabym pracować jak najdłużej :-)
no a poza tym odkryłam że na majóweczkach to ja jakaś weteranka staraczkowa bo tam póki co wszystkim babeczkom się udało w drugim trzecim cyklu:confused:

Witajcie :-):-):-)!!!!!!!!

ja już po pracy i sobie odpoczywam :tak::tak::tak:.
Dzisiaj musiałam wstac o 4.30 ale jakos sie zyje ;-);-).

Rudka witaj :-):-):-)

Hausfrauwitaj :-):-):-)udanego wypadu na targi budowlane :-):-):-)

Kiniusia witaj :-):-):-)

Moniko kuruj sie nam szybciutko :-):-):-), pogłaszcz fasolke ode mnie :-):-):-)

gosia witaj :-):-):-),zebys i ty nam się nie rozchorowała :tak::tak::tak:

Asiu witaj :-):-):-)Życze udanych porzadków;-);-);-)
Co do niesamowitej fakt troche przeszkadzały mi niektore posty ale zyczę jej także wszystkiego co najlepsze:-):-):-)

a ja jakoś dziwnie se czuje wczoraj cały dzień kuły mnie jajniki a dziś nie mam ochoty na "heblowanie":confused::confused::confused:

Ojej,ależ tu dzisiaj pusto...

Puchatko ,pawik...hm...ach te dolegliwości ciążowe...;-) Mam nadzieję,że już się lepiej czujesz.:tak: Weteranka na majóweczkach czy nie weteranka,najważniejsze,że się udało i fasoleczkę w brzusiu nosisz.:-DCzy mogę skromnie poprosić o słoiczek fluidków dla mnie?;-)
Gosiu ,pij witaminki,żebyś przestała psikać.;-)
Asiu ,pewnie już po robieniu porządków jesteś.Ucałuj Natalkę ode mnie.:-D
Ilonko ,witaj!Jejku,nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia ślubne.Są prześliczne!Avatarek,hmmm...hmmm...:-D:-D:-D

Buziaki.

Kiniusiu narazie tak odrobinke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ale jak wrócę w środe od ginka i dowiem sie że wszystko będzie w p
orządku to obiecuję chętnie rozsiewac fluidki:tak::tak:

Kiniusia ciesze się,że podobaja ci się zdjęcia ślubne :blink::blink: też do tej pory nie moge sie na nie napatrzeć :-D:-D:-D.

Moniko to ja też poproszę o fluidki w srodę :-):-):-)

znowu zaczynaja nawalać jajniki :-:)-:)-( nie wiem co jest grane :confused::confused::confused:

witajcie:-):-):-)
ilonko jak bolą to znaczy ze są sprawne i działają a kto wie może coś albo raczej ktoś się z tych bolących jajniczków wykluje :laugh2:
puchatko mam nadzieję że wstrętny katar już się wyprowadza z twojego noska:-)tulam Ciebie i fasolkę:tak:
kiniusia dobrze że jesteś tu z nami, ja też nie mogłam już bez bb wytrzymać ;-)
beatko coś mi się obiło o uszy ( a raczej oczy:-) ) że Ty też Gdynianka, ja z Obłuża a jeśli mozna spytać Ty z której części Gdyni:confused:
asiu, reniczek, rudka, fifi, antiope, ataata, hausfrau, gosiu , iwonko, elza, bastra pozdrowionka i życzę udanego wieczoru dziewczyny :tak:

my zaraz spadamy na imprezkę, w tym tygodniu maraton, bo nie dalej jak dziasiaj po 4 rano wróciliśmy z parapetówki:tak:

iwonko super, że córcia nie sprawia już problemów przy zarzywaniu lekarstw. Teraz napewno szybko wróci do zdrowia. :-)

reklama
Helloł jest tu kto???????
Pamieta mnie ktośśśśśśśśśśś
To ja EWCIA...
Możecie mnie opieprzyć,ze tak nie zaglądam do was...
Walcie prosto w tyłek kopa,,czekammmm;-)
Co U was?????
U mnie spoko,ja pracuje,Matuś chodiz do przedszkola...
Ja niby mało pracy,a nic czasu nie mam..
Kurcze wybaczta mi kobiałeckzi..
A cyz któraś zaciążyła,,oprócz Iwonki2006....
Ataatka jak tam dzidzia,,alez rośnie co???

Do góry