reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:-)Idarnowska, mi sie wydaje ze dzis jest zagniezdzenie- po pierwsze temp. ci spadla, a po drugie pojawilo sie male plamienie. Cos mi sie wydaje ze w ciazy jestes na bank, i jeszcze ta sennosc.:-D
:cool:Juz po cichu gratuluje.;-)
:-)U mnie nadal cisza, @ jeszcze nie dotarla, ale krzyz:no: bolal chyba 4 godziny.

reklama
Hej dziewczyny..
U mnie mały dalej śpi,a potem po nocy bedzie siadzial,,no a rano trudno mu bedzie do przedszkola wstac...
Ilonko poczekaj cierpliwie,nie denerwuj sie,,a Beata może mieć racje,zawsze jak jest zagnieżdzenie to moze byc plamienie.takze czekamy razem z toba cierpliwie...(chociaz jak na szpilakch)/...
A reszta tez miała tetsowac i cisza???
Beatko a moze jednak dwie krechy beda??zycze tobie tegoo..
Gosia posmyraj sie z mezem,posmyraj tak ja awatarek jendej z nas,hehee

elza, ale miałaś miły spacerek :-) A Ty kochana ,asz jakieś wolne dni?

lenna :-) mam nadzieję, że miło spędziłaś dzień i trochę odsapnęłaś.

Ewcia, jak tam Mati? Pewnie tak długo śpi, bo wyszalał się na powietrzu :-)

Ilonka, jasne, ze trzymam. Nie mogłabym inaczej :-) Spałąś? Może powinnaś jednak zrobić badania kontrolne a może to przez....;-)

gosia, jasne, ze zaszalejcie :-D

Beata :-)

ZAjrzałam do Was tak na szybko żeby życzyć spokojnego tygodnia. Ja będę miała urwanie głowy, bo sama. KOleżanki synek zachorował i idzie na zwolnienie. Szczerze mówiąc też o tym myślałam, bo teściowa nie da rady siedzieć z Nati cały tydzień, ale w tym wypadku szef może robić problemy :-( No nic, pomyslę o tym jutro :tak:

Dobrej nocki

PS. Czekam niecierpliwie na dobre wieści :-)

dziewczynki jak przeczytałam wasze posty to az sie wzruszyłam
d025.gif
d025.gif
.

Chcialabym ,zeby tak było jak mowicie
g030.gif
g030.gif
.
Mnie sie zrobiło jakoś smutno ,ze jednak to nie teraz
a060.gif
ale z wami od razu jest lepiej
a050.gif

Asiu cos mnie spanie złapało w południe straszliwe :szok::szok::-D:-D

Beatko :-):-):-):-):-). chciałabym miec takie optymistyczne podejscie jak ty :-):-):-)

Ewciu dziekuje za trzymanie kciuków. Oby @ jutro nie przyszła :tak::tak:

@ @ @ mówimy stanowczo NIE

Ewcia, jak tam Mati? Pewnie tak długo śpi, bo wyszalał się na powietrzu :-)
:-)
A Mati spi.ja dalej w szoku...kiedy to dziecko wstanie,był z babcia na dworzu....ja gadamz męzulem przez skype...;-)

dziewczynki jak przeczytałam wasze posty to az sie wzruszyłam
d025.gif
d025.gif
.
Chcialabym ,zeby tak było jak mowicie
g030.gif
g030.gif
.
Mnie sie zrobiło jakoś smutno ,ze jednak to nie teraz
a060.gif
ale z wami od razu jest lepiej
a050.gif

Ewciu dziekuje za trzymanie kciuków. Oby @ jutro nie przyszła :tak::tak:
@ @ @ mówimy stanowczo NIE
cieszymy sie,ze z nami ci lepiej,,zagladaj zawsze i nie beksaj(chociaz czasami to ulge daje),,buziakiii....fajno miec kumpelki na BB:tak::-D;-):-):-):happy::happy::rofl2::blink:...tak takkk
nie ma sprawy,,dalej trzymam,hehe(a głowa pisze:-D:-D).
a te @@ dowidzenia-przyznaje ci racje...:tak:

reklama
dobra ja skończyłam agdac z mężulkiem, takze wyłączam kompika i ide sie kąpkac,a potem lulu,,,a moje dziecko spi,ciekawe o ktorej do mnie przyjdzie w nocy i powie dzien dobry;-):-)
dobranoc laseczki

drobiazg

ewciu zawsze z wami było, jest i bedzie super :-):-):-)
no wiadomo jasne ze zawsze i wszedzie BB najlepsze bedzie;-):-)

lece,,dobranoc

Beatko teraz widac suwaczek...

Do góry