reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień doberek Dziewczynki:-):-):-)
Beatko z niecierpliwością czekamy na relację z wizyty u lekarza, na pewno wszystko będzie dobrze z Oskarkiem:tak:
Ilonko ale będziesz miała cudne praktyki, same roześmiane skrzaty dookoła hmmmmm bosko:-)
Miłego dzionka wszystkim życzę;-)

reklama
martwi mnie tylko długa @ bo mam ją już 9 dni :-:)-:)-( ale już widac koniec ......
O u Ciebie tyle dni @ trwa?? A u mnie sie spoznia juz 5 dzien. Gratuluje praktyk
Mam nadzieje, ze Twoj piesio poczuje sie lepiej po zastrzykach.

Beatka trzymam kciuki za wizyte u neurologa. Bedzie dobrze. Jak wrocisz to napisz co i jak.:blink:
Czesc Moreme, Tobie tez milego dzionka:-)
Hej Antiope. Z ukochanym lepiej juz troche?:confused:
Asia wracaj do zdrowia:-)
a co do kopańska (mnie) to nie dam sie tak łatwo..:-pa jakby co to poprosze bokserka/e to wam dokopie i dołoży tak że wam tyłki poodpadają:-p (no mowie do Fifi i Lenny)
Jakto?? Nas kopac?? Bohaterki?? Pradem??:evil::evil:
Lenna kochanie gdzie jestes?:confused::confused::confused::confused:

Iwonka bardzo sie ciesze, ze z dzidzia wszystko ok. Wiec jednak to nie blizniaki??;-):tak: Dziekuje za fluidki, mam nadzieje, ze pomoga
Mufka jak Twoje zdrowie?:confused:
Bastra, Wagniesz zyjecie?? Ktos je "widzial"??:confused:
Puchatko poglaszcz puchalinka/ke po brzusiu od forumowej cioteczki:happy:

Trudno powiedzieć fifi, czy z moim P lepiej. Czasami mam wrażenie, że on ma jakieś rozdwojenie jaźni. Raz jest super kochany, a raz sprawia mi straszną przykrość. Pozytywem jest jednak to, że wydaje mi się, że odkryłam powód jego zachowania. Muszę trochę poczekać i będzie lepiej.
Też się zastanawiałam gdzie się wagnies i bastra podziały.

witajcie kobietki:sick::sick:u mnei standardowo juz mdłości i zawroty głowy a na dodatek totalny brak sił wczoraj jak usnęłam o 16.30 to obudziłam sie po 19 i juz przed ósmą byłam w łóziu bo tak mi słabo chwilami :szok: wciełam jeszcze na dobranoc ogórkową bo mi ostatnio wieczorkeim najlepiej zupy smakują miałam dzisiaj iśc do ginka ale pójde dopiero w piątek ze wszystkimi wynikami badań krwi:tak::tak:
Beatko trzymam kciuki za Oskarka i niech w końcu jakiś lekarz coś pomoże:tak::tak:
Fifi brzuszek pogłaskany :tak::tak:
Antiope niech Ci sie w końcu wszystko poukłada :tak::tak:
Mufka jak tam dzisiaj samopoczucie ?? mam nadzieje że spokojnie odzyskujesz wszystkie siły:-):-)
Ilonko dobrze że z piesiem lepiej:tak::tak:
Asiu zdrówka:tak::tak::tak:
Reszcie niewymienionej z powodu mojej sklerozy wszystkiego dobrego na pochmurny dzionek jaki do mnie zawitał :tak::tak::-):-)

czesc wszystkie staraczki i ciezarowki nasze....:-):-)
fifi...skarbie...witaj:-)
ja na krociutko, bo u nas swieto panstwowe i wolne (hausfrau...fajnei co?...i ja wizyta u architekta?) i pogoda ladna..trzeba cos wymyslic na dzisiaj
idarnowska...gratulacje praktyki i zdrowka dla kory
beatka...trzymam kciuki za wizyte u lekarza
ataatko...wiedzalam ze sie ze bokserkiem na nas rzucicie:-( postarzalas nam sie;-);-)
to ja lece laski milego dzionka:-)

Witam się:-)
Ilonko gratuluję praktyk;-)oj nie będziesz się nudzić:tak:
puchatko, fifi samopoczucie ok, wyszłam dziś na dwór pierwszy raz od zeszłej niedzieli (półtora tygodnia w domu, toć to szok;-)), ucięłam sobie spacerek do bankomatu i z powrotem.
antiope życze sukcesów na gruncie pracowania nad Twoim P, tak jak napisałaś , jeszcze trochę i będzie lepiej, trzymam kciuki baardzo mocno za Wasze powodzenie:-) a choróbsko przegoń tak jak ja przegoniłam moje, a kysz;-)
hausfrau gdzie cię wywiało kobitko???
lenna fajnie że macie ładną pogodę , u mnie za oknem mżawka, zimno, buro i ponuro, pogoda iście barowa;-)
moreme witaj;-)

spadam drogie koleżanki bo właśnie dzwoniła kumpelka i zaraz mnie odwiedzi na kawkę:tak:

Hejka Dziewoje :-D
Ale żeście naprodukowały stronek do czytania :szok:
Dzisiaj w Niemcach jest dzień wolny z okazji święta narodowego. Niestety nie za fajnie go spędzam bo w wyrku (no teraz przy kompie)... wyobraźcie sobie jak na złośc wczoraj (drugiego dnia pracki podobnie jak Antiope) złapałam coś, nie wiem co to za wirus, czy zatrucie ale nockę miałam z głowy przez (sorki ze określenie) rzyganko i jakieś rewolucje w brzuchu. Na dodatek mam podwyższoną temperaturę i jestem mega-słaba. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie ale dzisiaj Małż ostro mnie pilnuje, zebym odpoczywała.
Drugi dzien w pracy był już o wiele lepszy niż pierwszy. Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej.

Gosia_pl ja też lubię sobie po prostu posiedzieć i poczytać coś dobrego z herbatką lub kawusią... Małż obiecał mi, że w naszym następnym lokum urządzi mi kącik tylko dla mnie właśnie do czytania i relaksowania się :tak:
kachasek witaj i zaglądaj do nas częściej :tak:
moreme zakupy rzeczywiście są bardzo dobre na polepszenie nastroju… tylko żeby potem wyciąg z konta nam tego nastroju nie pogorszył :laugh2:
Antiope a masz takie plany na przyszłość aby otworzyć własne biuro nieruchomości??
No i mam nadzieję, że dojdziesz do porozumienia z Twoim lubym.
fifi to dobrze, że już nie gniewasz się na P. Ja na Małża też wkurzam się średnio ... codziennie ale potem mi przechodzi :cool2:
idarnowska przykro mi z powodu Twojego pieska. Sama bardzo przeżywałam chorobę i odejście mojego dwa lata temu...
Gratuluję praktyki!
Beata2710 i co mówił Twój Małż?? No i trzymam za to aby lekrza wydał w końcu jakąś porządną diagnozę.
lenna u arhitekta było.... strasznie gorąco... babka tak napaliła w biurze, że po krótkiej chwili wszyscy byliśmy czerwoni jak buraczki :laugh2: A ogólnie stwierdziła, że u niej domek to ok. 143.500 euro bez: opłat w mieście, odbioru budowy, tynkowania, podłóg, kafelek, elektryki czyli z tego wnioskuję, że to cena za stan domu surowy w sumie.... wczoraj byliśmy u innego architekta, który buduje inną techniologią i za tydzień okaże się ile on chce za domek.
I dlaczego chcecie z fifi napaść na Ataatę :confused: Aaaa, już doczytałam :-D
Ataata wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :happy:
Puchatka ciekawe ile jeszcze potrwają Twoje mdłości.
Camy_4 nie daj się jesiennej depresji i głowa do góry :tak:
Asialc życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
mufka dobrze, że już wracasz do zdrowia! No i życzę powodzenia w obu planach i fasolkowym i zawodowym!
iwonka2006 to musi być niesamowite uczucie słyszeć serce swojej fasolki :tak:
liwus witaj!

Acha, u mnie temperatura przez choróbsko wzrosła ale nadal ani @ ani żadnych objawów czegokolwiek.
Pozdrawiam Was wszytkie Kochane!!

reklama
Witam!

Beatka, trzymam kciuki z całych sił. Obyście trafili na jakiegoś normalnego lekarza, który wszysto dokładnie sprawdzi i wytłumaczy. A na temat lekarzy to ostatnio brak mi słów. Całuski dla synka. Dzielny chłopak.

Ilonka, gratuluję praktyk :-) Już jestem ciekawa Twoich pierwszych wrażeń :-) Zdrówka dla psinki.

mufka, no to sobie poplotkujecie z koleżanką przy kawce ;-) Miłego dzionka :-)

lenna, :-)

Ataata, jak tam po urodzinach? ;-)

Puchatka, już wspominałam na głównym. Idź kochana na zwolnionko i trochę odpocznij

Antiope, trzymam kciuki. Będzie dobrze :-) Zyczę Wam wszystkiego co najlepsze

Fifi:-)

liwus, witaj wśród nas :-) Chyb ajeszcze nie miałam okazji sie z Tobą przyeitać

moreme :-)

My z córą w domu. Ma jakieś wirusowe zapalenie. Ach...Jak bym chciała żeby te choróbska się skończyły. Żeby Natalka mogła chodzić codziennie do przedszkola a ja do pracy.

Spokojnego dnia

Do góry