reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
fifi- to szkoda, ze to nie fasolka, ale zawsze mozna miec taka malutkia nadzieje, dla mnie raz sie spoznila 14 dni i tez test za testem robilam, myslalam , ze jednak to ciaza, ale potem przyszlo rozczarowanie:baffled:

Hausfrau- mam nadzieje, ze niedlugo juz bedziesz calkiem ok sie czula
Ataatka- nie ma za co :-)
ok uciekam wziac sie za jakies robotki domowe a:szok: i jeszcze olej wymienic w samochodzie
milego nocki

Mufka nie zazdroszcze remontu a wlasciwie sprzatania po remoncie.:baffled:
Gdzie jest Lenna?:confused:
Ataata no no jaka artystka z ciebie.:cool:
:-)Fifi tylko nie zamecz pana P.
Gosiu sama wymieniasz olej w aucie?:laugh2:

wszystkim zycze spokojnej nocy:laugh2:

Cześć Dziewczynki:-):-):-)
Od dzisiaj zaczynam intensywne kuszenie M:cool::-p:happy: Najbliższe 10 wieczorów mam zajęte co do minutki:szok: Liczę na owocne heblowanko:-)
Mufka współczuję remontu łazienki:-(. My ledwo zakończyliśmy remont kuchni i mam nadzieję, że do przeprowadzki z remontami koniec. Chcieliśmy się zabrać za łazienkę, ale chyba wytrzymam jeszcze trzy latka w obecnej.
Hausfrau kolejne dni w pracy coraz fajniejsze i tak już pozostanie ;-) czego szczerze Tobie życzę:tak:
Asia i Natlka dużo zdrówka i szybkiego powrotu do pracy i przedszkola:-)
Gosia pozdrowionka, sama wymieniasz olej w samochodzie???:rofl2::surprised:
Ataata piękny ten fotomontaż, już widzę jak cudnie będziesz obrabiać zdjęcia Maleństwa:happy2::yes:
Beata dobrze, że coś ruszyło z miejsca z badaniami Oskara, będzie dobrze w końcu to mały judoka:-):ninja:
Puchatka pogłaszcz brzusio od cioci:tak:
Antiope miłej pracki:-)
Fifi zrób może jeszcze test z apteki??? Może te z allegro nie są ok?:szok:
Lenna pozdrawiam cieplutko:-D;-)
Miłego dzionka wszystkim!!!

Dzień dobry!

Hausfrau, mam nadzieję, że szefowa będzie miała dzisiaj lepszy dzień.

mufka, powodzenia podczas remontu. A jak później będziecie mieli ładnie :-)
Dzięki :-)

gosia, baw się dobrze w sobotę :-) A jednak wczoraj trozke ogarnęłam kuchnię ;-)

fifi, a ja nadal trzymam kciki

Ataata :-)

moreme, dzięki. Trzymam za Was kciuki :-)

Jestem śpiąca mimo, że spałam 10 godzin. Jakaś taka w tym tygodniu jestem rozbita i już się stresuję kolejnym egzaminem na prawko. Po co mi to?! Żałuję, ze zdecydowałam się na ten kurs :-(

No dobra. Na razie uciekam coś zjeść.
Spokojnego dnia

hej kobietki

asialc- dziekuje mam nadzieje ze bede sie bawic dobrze, ale odechcialo mi sie jakos tam isc, nie wiem czemu:-(
Beatka;Moreme- nie , nie wymieniam sama :-Dmusialam jechac do mechanika i to zawsze troche czasu zabiera, milego dnia

Fifi- pozostalo czekanie na ta malpe @-mi od tego myslenia o fasolce tez sie @ poprzestawiala,:-)milego dzionka

ok uciakm do pracy
do nastepnego razu

Po pieciu negatywnych testach jestem na 99% pewna, ze to nie f. Kurde chcialabym, zeby @ przyszla, poszla i zaczelibysmy kolejne staranka. A tak?? Czekam nie wiem na co. jestem zla i smutna, bo moj organizm sobie jaja ze mnie robi. Trzyma mnie w niepewnosci. Niby okres sie spoznia juz tydzien ale testy sa negatywne:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Byłam dzisiaj u nowego ginka i jestem bardzo zadowolona z nowego lekarza i sie kurcze czuję po prostu zaopiekowana przeprowadził ze mną dokładny wywiad zbadał odpowiedział na wszystkie pytania zapisał mi coś na infekcje pęcherza a poza tym zapisał mi duphaston bo chociaż nic złego się z moją ciążą nie dzieje to z racji tego że długo sie o nią starałam i jestem po leczeniu to jest ona traktowana jak ciąża zagrożona czyli pod specjalnym nadzorem USG będę miała jutro rano bo on niestety nie ma aparatu w gabinecie ale do jutra wytrzymam i mam nadzieje usłyszeć serduszko mojego maluszka :tak::tak:normalnie poprawił mi się humorek:-)
Sorrki że tak mało się odzywam ale czuję sie nie najlepiej i popołudnia to w sumie całe przesypiam:dull: ale poczytuje Was i myśle o Was:tak::tak:

Do góry