reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

czesc kochane!!!!!
Mamusiasynusia-dziekueje za fluidki, zlalpalam i mocno trzymam, moze keidys sie przydadza..Twoja fasolka na pewno szybko nadgoni i w styczniu juz bedzie dorodna, zobaczysz....
Idarnowska-ciesze sie ze wszystko u Ciebie dobrze, i tak trzymaj. Buziaki dla fasolki
Eliczek24-dziekuje i ja za przecudne zyczenia Tobie tez zycze wszystkiego naj, naj, naj.....a najbardziej fasolki. I trzymam kciuki za testowanko.
Beatko....czesc, ale plany sie pozmienialy. Super!!!Jeszcze troszke i M bedzie z Toba, z Wami. Ciesze sie i juz tez czuje ze bedzie z tego fasolek albo fasolinka....hihi
Bastra-witaj, pozdroweinia dla Ciebie i Twojej fasoleczki....
Puchatka, badz dzielna, wyobrazam sobie jak sie czujesz lezakujac cale dnie, ale pomysl ze to wszystko dla dzidzi!!!!Bedzie dobrze....ja bym mogla lezec nawet 2 lata nieruchomo, zeby tylko u mnie zamieszkala fasolka...
Antiope- nie zazdroszcze Ci, ja tez nie lubie kupowac prezentow facetom, moze jakas plyta CD, albo ksiazka o muzyce....

reklama
Ataata jak tam u ciebie,,dwupak?? a jak zakupy,,prezet pokupowane,,dąłas rade???

Ewciu dziekuje za pamięć;-)
Ja nadal w dwupaku, Darusia uparcie siedzi u mamy w brzuszku i nic jej nie rusza.. chyba do stycznia sobie zamierza tam posiedzieć -coś tak czuje:-D
Co do zakupków to ostatnio wybrałam sie po prezenty, nalatałam sie ponad 3 godziny po Galerii i cos tam kupiłam, oczywiście sobie jeszcze nic, bo jakoś niewiem co sobie kupić:-D
Najgorszą schize to miałam z tym że mi np. wody odejdą w sklepie (a byłam sama) i tak sobie pomyślałam ze jakby sie tak stało to ludziska by mieli niezłą sensacje:-D
Ale wsio ok, i jeszcze w piątek sie wybieram na łowy, ale już nie sama bo to bedzie 1 dzień przed moim terminem;-)

Buziaki dla wszystkich

Cześć Dziewczyny!!!:-D:-)
Już jesteśmy spakowani i gotowi do drogi. Jutro bardzo wcześnie wstajemy, już o 4.30 wyjeżdżamy na lotnisko. Następnym razem odezwę się z kraju od rodziców, jak oczywiście dam radę...
Ataata - szybkiego i pomyślnego rozwiązania Tobie życzę!
Mamusiasynusia, Idarnowska, Puchatka, Kiniusia (mam nadzieję, że nikogo nie pominełam) - spokojnej ciąży i dbajcie o siebie dziewczyny!!
Dorotko!!! Ty wiesz czego Ci życzę!!!
Antiope!! Wielkiej miłości i największego cudu na ziemi w przyszłym roku!!!!
Beatko!!! Skarbie pozdrawiam i też życzę fasolki przy pierwszym podejściu, jak tylko mężo wróci do Ciebie!!!
Altoids - Tobie życzę pozytywnego testu z takimi dwoma II !!!!
Gosiu!!! Dużo zdrówka i fasolki oczywiście!!

Wszystkim pozostałym staraczkom życzę też spełnienia tego największego marzenia i to bardzo szybko!!!

Dziewczyny co się dzieje z Madigril? Coś jej ostatnio nie widać!

Eliczek dziękuję za życzenia. Tobie też życzę spełnienia marzenia o kolejnym dzidziulku i wszystkich pozostałych. Buziaczki i jeszcze raz miłej podróży. :-)

Ataata tobie życzę przede wszystkim szczęśliwego i jak najprzyjemniejszego rozwiązania. Najcudowniejsza chwila w moim życiu to jak mi połozyli Dawidka na brzusiu i pierwszy raz na siebie spojrzeliśmy.

Eliczek dziękuję za życzenia. Tobie też życzę spełnienia marzenia o kolejnym dzidziulku i wszystkich pozostałych. Buziaczki i jeszcze raz miłej podróży. :-)

Dzięki bardzo Antiope!!!
Będę testować w wigilię, jak oczywiście ta @ nie przyjdzie!!!
Piersi bolą, ale prawdę mówiąc to chyba już u mnie normalka. Ale po cichu można sobie pomarzyć - co nie?
Byłam grzeczna i chyba zasłużyłam na prezencik od Aniołka?:blink:
Poza tym marzy mi się, taki prezent dla męża pod choinkę. Nic sobie nie kupujemy, tylko dzieciom w naszej rodzinie. Ja mam urodziny w wigilię, więc ....

Czesc dziewczyny

My juz po JASELKACH, bylo fajnie- do domu wrocilismu po 16;00.

Eliczku spokojnej podrozy.

Altiods witaj skarbie, co u Ciebie?

Dorotko wracaj szybko do zdrowia.

Ataata ja myslalam ze dzidzi juz na swiecie, moze w Wigilie cos sie ruszy.......

Milego wieczorku

Eliczku, Dorotko dziekuje bardzo :tak:

Beatko na Darusia jeszcze w brzuszku buszuje ostro. I broń boże w Wigilie niech sie nie rusza z tamtąd... Ja chce Święta spędzić spokojnie w domku, a nie w szpitalu, także dałam małej czas do tej środy, bo od czwartku zaciskam mocno nogi i rozluźniam je dopiero 26 grudnia na max 3 dni, a jak dalej leniuch sie nie ruszy to po sylwestrze ide ją "wyciągac na siłe":-D;-)

Czesc Kochane,
Ataata-ale milo sie czyta Twoje posty....troche Ci zazdroszcze, tak bardzo tez juz bym tak chciala...

Beatko- u mnie dolek, @ przyszla:wściekła/y:, wiec nici z fasolki. wlasciwie nie wiem czemu w ogole dalam sobie nadzieje ze moze jednak....przeciez to teraz niemozliwe.Musimy czekac co najmniej pol roku, az zolnierzyki sie naprawia, jesli w ogole....strasznie sie boje. Caly dzien placze przez ta glupia @.W ogole to przyszla za wczesnie bo juz w 21 dniu, nawet nie doszlam do takiego momentu zeby zrobic test...Dzis w ogole jestem taka jakas podenerwowana, nic, kompletnie nic mnie nie cieszy. Na dodatek przyjaciolka zadzwonila wczoraj ze jest zafasolkowana, a prawie w ogole sie nie starali i mowila ze powinnam tez, jak najszybciej bo takie cudowne....Lzy cisnely mi sie do oczu, ale wytrzymalam, za to jak juz odlozylam telefon to wylalam morze lez....ech, szkoda gadac-nie chce psuc wsyztskim nastroju moim dolowaniem, bo swieta ida....wystarczy ze ja mam paskudny nastroj i moj M tez.

reklama

Altoids - Tobie życzę pozytywnego testu z takimi dwoma II !!!!

dzieki Eliczku, ale nie niestety nie bedzie II kresek, bo @@@ przyszla, okropna, wredna i wszystko mi popsula, mialam chociaz malusienka nadzieje, a teraz tylko zal do calego swiata i jestem taka zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ale Tobie kochana zycze spokojenj podrozy, i powodzenia w testowanku na Wigilie...a jak juz zobaczysz II to przyslij nam fliudki....duzo, duzo....

Do góry