madigirl
Zadomowiona(y)
Hejka!!! Ale sie dzisiaj ubawilam... Moj genialny mezulek zapytal sie mnie kiedy mam ewolucje... Ja sie go pytam o co mu chodzi... A on... No to co wtedy Ci jajeczko dojrzewa.... Hehe... Misku to owulacja... nie ewolucja....
Ewcia hehe, to ja jak najbardziej bede krakac;-) TROJACZKI DLA EWCI, TROJACZKI DLA EWCI.... Nic sie nie boj... Juz ciocie z BB Ci pomoga w opiece nad malenstwami... Chociaz szczerze mowiac ja nie wiem czy bym sobie poradzila z taka swieta trojca... Ja sie boje ze z jednym brzdacem nie dam rady a co dopiero ze slodkimi trojaczkami...Eh... Oki Ewcia, zycze Tobie tego co Ty sobie wymarzysz Slonce... bo to tylko Ty wiesz czego chcesz od zycia... Wszystkiego naj z okazji ze nie ma okazji....
Ewcia hehe, to ja jak najbardziej bede krakac;-) TROJACZKI DLA EWCI, TROJACZKI DLA EWCI.... Nic sie nie boj... Juz ciocie z BB Ci pomoga w opiece nad malenstwami... Chociaz szczerze mowiac ja nie wiem czy bym sobie poradzila z taka swieta trojca... Ja sie boje ze z jednym brzdacem nie dam rady a co dopiero ze slodkimi trojaczkami...Eh... Oki Ewcia, zycze Tobie tego co Ty sobie wymarzysz Slonce... bo to tylko Ty wiesz czego chcesz od zycia... Wszystkiego naj z okazji ze nie ma okazji....
. Do po południa zero śluzu. Czuję sie mokra i tyle
. Teraz jakby co śluz znowu zakłócony przytulankiem wiec nie wiem jaki jest na prawdę 

No nic zobaczymy. Fluidki wchlonelam....
to jeszcze troszke wam tu na watku pomarudze.....hahaha.....
Wanilia Sky ja jak robila te testy owulacyjne, to troszke sie wkurzalam. Ale zycze szczescia.