reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids, kochana nie załamuj się jeszcze, póki @ nie ma, jest jeszcze nadzieja
.
A jesteś już po terminie spodziewanej @ czy przed

jestem w 23 dniu cyklu, a okres powinnam miec za 2-3 dni, i brzuch mnie juz boli od kilku dni na okres, tylko tempka 37...i dlatego to mnie jakos tak nastawilo ze moze jednak i postanowilam sprawdzic. Dzis w nocy spac nie moglam... rano zmierzylam tempke 37, wiec zrobilam test, jak M poszedl do pracy no i dupa wielka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Patrzylam na ten test chyba z 20 minut z nadzieja z moze jednak jakas chudzienka druga kreseczka sie pojawi, ale niestety nie pojawila sie...
teraz jestem w pracy i zla jak osa na caly swiat, lepiej zeby dzis nikt nic ode mnie nie chcial....
Jak dobrze ze Was mam....

reklama
Altoids test zrobiłaś za wcześnie, lepiej poczekać, i zrobić dzień, dwa po spodziewanej @.Ja tak miałam z Olką w ciąży pierwszy test, przed @ wyszedł negatywny, następny kilka dni później bardzo pozytywny, więc póki wredota nie przyszła jest szansa.Tulam cię mocno.

Altoids za wcześnie. Pospieszyłaś się z tym testem. Poczekaj, jeśli @ nie przyjdzie to powtórz test ale najszybciej dwa dni po terminie

Nie będę się już powtarzać, ale zgadzam się z dziewczynami;-)

Kochana, więc teraz naprawdę głowa do góry, jeszcze nie wszystko przesądzone, póki @ nie ma.

czesc Kochane- ja sie wlasnie obudzilam. Zwolnilam sie dzis wczesniej z pracy, pod pozorem wysokiej goraczki i biegunki. Po prostu nie chcialo mi sie tam siedziec.
Przyszlam do domu, poplakalam, i zasnelam z tego wszytskiego.
macie racje, za szybko zrobilam test, powinnam poczekac jeszcze kilka dni, ale na opakowaniu bylo napisane ze wykrywa ciaze 5 dni przed spodziewana miesiaczka, wiec pomyslaalm ze sprobuje.
No nic teraz juz przynajmniem wiem, choc moja tempka jest nadal 37.2,

a powedzcie mi dziewczyny z wlasnego dosiwadczenia, czy jak na tych testach pisza ze wykrywa 8 dniowa ciaze to jest to prawda czy po prostu oni tak pisza?

Ewcia- ale Mati nam wszystkim kibicuje ladnie- juz druga porcja zielonych ludkow. Ucaluj swoje szczescie.

AGA- jak samopoczucie? napisz nam wiecej, bo takie cudowne nowinki milo posluchac. Chyba czujesz sie teraz najszczesliwsza na swiecie-;-),,,,
Buziaki dla Ciebie to znaczy juz dla WAS

altoids, w/g mnie, to że pisze iż test wykrywa 6 dniową ciążę to jest nieprawda, taki chwyt marketingowy;-)
Ale fajnie, że u ciebie już lepiej, czasami trzeba się wypłakać, aby mieć siły do dalszej walki. W końcu czego my kobiety nie wytrzymamy:-D

reklama
Altoids z tymi testami jest różnie, ale z reguły jest to chwyt marketingowy, no i wydajesz więcej kasy na testy więc dla nich zarobek.Ale najlepiej zrobić go nawcześniej w dniu spodziewanej małpy, a najlepiej dzień dwa później.:tak:

Do góry