Natury nie oszukasz.....hahaha......I nawet po tym seksiku trochę mniej mi podbrzusze dokucza. Widocznie tego potrzebowałam haha
reklama
altoids
Fanka BB :)
Wanila - mierz tempke, dziewczyny Ci dobrze radza, to naprawde da Ci duzo informacji o twoim organizmie. ja tez mialam kiedys te testy owu, ale nie mam zbyt dobrych skojarzen, ja mialam prawie caly czas takie kreski jakby sodziennie jajka zniosila... wiec juz ich nie uzywam. zdecydowanie wole mierzenie tempki.
Co do macania szyjki to ja nie mam pojecia na ten temat, nigdy tego sama nie robilam, wiec nie wiem, ale moze powinnam sprobowac.
Dorotka- no widac ze staranka byly dobre, bo zadowolona jesets. Teraz odpoczywaj zeby fasolna sie zagniezdzila.
Beatko- jesli to Ty na tym zdjeciu, to powiem Ci za calkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazilam- myslalam ze masz czarne do pasa i proste wlosy. A tu taka ladna blondyneczka z Ciebie. Oj Beatka szykuj sie bo juz niedlugo Ciebie dopadna staranka.....co to sie wtedy bedzie dzialo....
Co do macania szyjki to ja nie mam pojecia na ten temat, nigdy tego sama nie robilam, wiec nie wiem, ale moze powinnam sprobowac.
Dorotka- no widac ze staranka byly dobre, bo zadowolona jesets. Teraz odpoczywaj zeby fasolna sie zagniezdzila.
Beatko- jesli to Ty na tym zdjeciu, to powiem Ci za calkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazilam- myslalam ze masz czarne do pasa i proste wlosy. A tu taka ladna blondyneczka z Ciebie. Oj Beatka szykuj sie bo juz niedlugo Ciebie dopadna staranka.....co to sie wtedy bedzie dzialo....
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
termometr mam, więc od jutra będzie mierzenie, a co do macanek to też się za bardzo na tym nie znam. Wczoraj próbowałam się wymacać ale nie wiem jak głęboko jest ta szyjka
zielona jestem.

altoids
Fanka BB :)
O juz wszytskie poznikalyscie?
Wanila- mierz ta tempke od juta, wszytsko skrupulatnie zapisuj i informuj nas co i jak. Ja chetnie przypatrze sie Twojej temperaturce, to moze sie czego naucze, bo w zasadzie to z tym bywa roznie. A gdzie bedziesz ja mierzyc, pod pacha czy w pochwie?
skoro Was nie ma to ja tez uciekam, bo przeciez nie bede sama ze soba gadac.
Ewcia- kiedy dokladnie jedziesz na urlop?
Mijej nocki zycze wszytskim ktorzy zamierzaja spac, a tym ktore sie staraja tez zycze mijej nocki.pa kochane
Wanila- mierz ta tempke od juta, wszytsko skrupulatnie zapisuj i informuj nas co i jak. Ja chetnie przypatrze sie Twojej temperaturce, to moze sie czego naucze, bo w zasadzie to z tym bywa roznie. A gdzie bedziesz ja mierzyc, pod pacha czy w pochwie?
skoro Was nie ma to ja tez uciekam, bo przeciez nie bede sama ze soba gadac.
Mijej nocki zycze wszytskim ktorzy zamierzaja spac, a tym ktore sie staraja tez zycze mijej nocki.pa kochane
Cześć, Dziewczyny, ja z samego rana jak zwykle, ale wieczorek to faktycznie ja też spędziłam na starankach, ale to jeszcze nie termin wskazujący na owu więc bardziej treningowo ;-)
Altoids, tempki nie można mierzyc pod pachą, tylko tam gdzie są śluzówki - pochwa, usta, odbyt. Ja mierzę temrometrem elektronicznym, takim na podczerwień który mierzy w 2 sekundy, w ustach - tam należy to robić pod językiem (jestem po obszernej lekturze
)
Beata2710, uspokoiłaś mnie tym logicznym podejściem do korzystania z solarki po ewentulanym zafasolokowaniu, a jak juz się uda.... to dalej zapytam ginka ;-)
Fajnie że Wszystkie tu jesteście
Miłego dnia Wam życzę!
Altoids, tempki nie można mierzyc pod pachą, tylko tam gdzie są śluzówki - pochwa, usta, odbyt. Ja mierzę temrometrem elektronicznym, takim na podczerwień który mierzy w 2 sekundy, w ustach - tam należy to robić pod językiem (jestem po obszernej lekturze

Beata2710, uspokoiłaś mnie tym logicznym podejściem do korzystania z solarki po ewentulanym zafasolokowaniu, a jak juz się uda.... to dalej zapytam ginka ;-)
Fajnie że Wszystkie tu jesteście

wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Witam się z rana.
Dziś mam misję do wykonania, zaraz pędzę do apteki po test ciążowy dla mojej siostry. Wczoraj mi powiedziała, że @ spóźnia się 10 dni strasznie boi się zrobić test. Siostra ma już córeczkę 5,5 m-ca, dostała w grudniu pierwszy okres i teraz cisza, myslicie, że moga to być jakieś zaburzenia hormonalne? Ciąza też jest brana pod uwagę bo mniej więcej w połowie cyklu doszło do zbliżenia.
I ona powiedziała, że się załamie jak to będzie ciąża, a ja nie mogłam tego słuchać, bo ja pragnę dzidziusia ale jak na razie nam nie wychodzi, a ona mówi, że się załamie.
Dziś mam misję do wykonania, zaraz pędzę do apteki po test ciążowy dla mojej siostry. Wczoraj mi powiedziała, że @ spóźnia się 10 dni strasznie boi się zrobić test. Siostra ma już córeczkę 5,5 m-ca, dostała w grudniu pierwszy okres i teraz cisza, myslicie, że moga to być jakieś zaburzenia hormonalne? Ciąza też jest brana pod uwagę bo mniej więcej w połowie cyklu doszło do zbliżenia.
I ona powiedziała, że się załamie jak to będzie ciąża, a ja nie mogłam tego słuchać, bo ja pragnę dzidziusia ale jak na razie nam nie wychodzi, a ona mówi, że się załamie.
E
Ewcia81
Gość
w poniedziałek 14 stycznia o 4-5 rano wyjeżdżamy,,a wracamy 21 w poniedizałek ,,,będizecie tęsknić???O juz wszytskie poznikalyscie?
no wanilia,,i jak teścik siostry?????Witam się z rana.
E
Ewcia81
Gość
Dziewczyny gdzie żeście wszystkie poznikały;-) Chyba każda stara się o swój mały cud;-);-):-):-)
Wanilia Sky witaj- wszystkie staraja sie o fasolki....hihihi.....
taa a ja to chyba wiatropylna bede,hahaaaWitaj Beata, no na to wygląda, że każda męczy swojego męża![]()

no dokładnie,,,Hahaha....... niech pracuja, to bardzo przyjemny i pozyteczny sport.
ach super,,to teraz tylko trzymam kciukaski koffaanaaa..Hej laseczki :-)
No ja już po ostatnich starankach ;-), przynajmniej tak sądzę hehe
Jutro lub pojutrze spodziewam sie wkońcu soku. Jak będzie to zobaczymy
A staranka jak najbardziej były przyjemne![]()
I nawet po tym seksiku trochę mniej mi podbrzusze dokucza. Widocznie tego potrzebowałam haha

wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Siostra przeszczęśliwa, test negatywny, więc moze mnie się uda, w końcu co to za różnica, ja w ciąży czy ona

i tak w rodzinie zostanie, hehe

reklama
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Zrobiłam sobie suwaczek na owulacje i z niego wynika, że za trzy dni będę miała owulkę,normalnie ja już zgłupiałam. Byłam przekonana, że powinnam mieć wczoraj. W/g testów owulki też jeszcze nie ma, więc chyba ja coś, źle myślę. zobaczymy czy w tym miesiący będę miała śluz płodny, bo już się pogubiłam

Jak miałam sluz płodny to wszystko było jasne, a teraz.....

Jak miałam sluz płodny to wszystko było jasne, a teraz.....