reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki:-):-):-):-).
Alergia trochę zmalała i nie czuję się już tak źle ale wczoraj i w piątek to był po prostu koszmar :sick::sick::sick::sick:.
Gorączka, katar, kichanie, bolące oczy i ogólnie katastrofa.
Nie poszłam przez to wczoraj do szkoły bo bałam się,że tam padnę :eek:.
A jak mija wam weekend????

kiniusia jak zakupy??
Ewciunia mmmmmmm ciasta mniam :tak::tak::-):-):-)
Puchatko, Sabinko jak żyjecie ????:-):-)
mufko zaproszeń zostało kilka :-):-):-)

reklama
Witam sie z Wami...

Dobry wieczór kobitki:-)
wagnies jak Ty masz dobrze;ja niestety mam natrysk i marzę by sobie poleżeć w wannie:tak: Miałaś pracowity dzionek-odpoczywaj sobie.Słodkich snów.
Kiniusia oj dzionek wczorajszy rzeczywiscie byl pracowity za to dzis bylam w stanie zwlec sie z lozka dopiero o 13 :szok:.... a wanna po tak ciezkim dniu to rewelacja... jeszcze dolalam do wody olejku lawendowego - no poprostu rewelka... o malo nie usnelam w tej wannie...

wagnies Ty jednak mróweczka jesteś i nawet w weekend ciężko pracujesz niech już tylko ta wredota @ Cię nie męczy Buziaczki niedzielne:-)

Puchatka zebym to ja byla taka mroweczka... na codzien to ja len ;-)

pozdrawiam Was cieplutko i mykam bo mam gosci...

Witam moje Panie:-D
Ja już się kładę lulu,bo na 6.00 do pracy,także wpadłam powiedzieć wam Dobranoc.;-)

ataatko ,hejka.Gdzie się podziewasz?Jak niedzielka minęła?Buziaki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

isikora ,zakupy do niczego.Nie kupiłam sobie butów,bo za to szajstwo,które widziałam nawet złotówki bym nie dała.Niektóre buciki nawet fajne były,ale strasznie drogie.
Jutro po pracy sobie na ryneczek wejdę i popatrzę.Jestem bardzo wybredna i,żeby coś kupić,musi mi się to bardzo podobać.
Wypatrzyłam sobie jedne buciki jakiś tydzień temu,ale wtedy kaski nie miałam,a teraz nie widziałam już takich.:wściekła/y:Pozdrawiam:-D

wagnies ,wanna...mmm...:-D Ależ ja dawno się w niej nie wylegiwałam...:cool2:
Kurczę,ale Ci zazdroszczę...:laugh2:Dobrze,że sobie odpoczęłaś i się zrelaksowałaś:tak:

dorapio ,witaj.Jak dzionek minął?;-)

ewciu ,mmm...:-Dciasto...murzynek...
Czujesz się lubiana,bo jesteś lubiana :-D

niesamowita ,witaj.

Wszystkie was kobitki serdecznie pozdrawiam.Wszystkie-bez wyjątku!:-D
Te laski,których nie wymieniłam także:-D Padam już na buźkę ze zmęczenia,a rano trzeba wstać:wściekła/y:.Dla mnie to katorga,bo ja uwielbiam leniuchować pod kołderką do 10 lub dłużej,no,ale jak trzeba to trzeba:baffled:

No to teraz życzę słodkich snów.Dobranoc:-)

Witajcie rano w tak piękny poranek :-):-):-):-):-):-).
Alergia sobie poszła bo w nocy u mnie była straszna burza z ogromnym deszczem i pyłki sobie poszły w .............:-D:-D:-D:-D.
Eh zdenerwowałam się z rana bo smutno mi ,że własna siostra może być tak o wszystko zazdrosna :no::no::no::no:. Ma dużo ale jak my już chcielibyśmy coś mieć to robią fochy :-(.
A właśnie macie rodzeństwo????
Ja mam dwie starsze siostry.
Jedna jest starsza ode mnie o 6 lat a druga o 12 :no::no::eek::eek:

Dzien dobry..
U nas tez pięknie,słonko i 21 stopni,My zaraz całą rodzinka na zakupy do Hipka ruszamy,ale kasy pójdzie,:-D:szok::-D
A właśnie macie rodzeństwo????
Ja mam dwie starsze siostry.
Jedna jest starsza ode mnie o 6 lat a druga o 12 :no::no::eek::eek:
Ja mam jedną z tej samej ammy i taty : Krystyna 29 lat.
Oraz dwie siostry z jednego ojca i innej matki(ojciec drugi raz sie ożenił)
Ania 13 lat i Beata 17 lat.

reklama
Do góry