reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam serdecznie wszystkie staraczki - my też staramy się o drugą dzidzie - dzisiaj robiłam test i niestety znów jedna krecha - od jakiegoś czasu czytam Was i kibicuje - jeszcze raz witam i pozdrawiam

reklama
Teraz ja i NieSamowita bedziemy takie ranne ptaszki na forum :-):-):-)

Widzę żę wątek się rozrasta......:-D Tyle nowych buziaków? No no no
Witamy !!!!!
U nas wieczorem była burza i ja to taki tchórz jestem że hej :errr::errr::baffled:. A teraz pogoda taka jakaś nie bardzo. Może będzie lepiej czego i wam życzę na ten nowy wtorek potworek :-D:-D:-D

Witam nowe staraczki, zagaldajcie tutaj czesto bo w kupie razniej;-)

NieSamowita to ode mnie taki malenki kopniaczek bo Bastra chyba nadrobila za nas wszystkie;-)Mam nadzieje ze bedziesz mogla siedziec:tak:
Bastra polowanie sie udalo?

A teraz musze sie zbierac do pracy co by sie nie spoznic... mam nadzieje ze dzis juz sie nie bede tak wsciekac!!!

Witam Kochane Kobietki :-) nie liczylam dni, ale nie bylo mnie na forum jakies 2 tygodnie, wiec mam takie zaleglosci :szok: 50 stron postow :szok: ale sie rozpisalyscie :-) postaram sie wszystko jak najszybciej nadrobic :-) nie bylo mnie bo znow burze u nas byly i 2 dni bylam bez netu, telewizji i telefonu :-( a jak oddali to wyjechalam z moim kochanie na jezioro ;-) niestety tym razem plywanie nie wyszlo mi na dobre bo zalapalam angine i nie moglam sie z wyrka podniesc :-( dzisiaj juz troszke lepiej to zaczne zaleglosci nadrabiac na BB :-D pozdrawiam Was wszystkie razem i kazda z osobna :-)

Witam:-):-):-)

NieSamowita super,że staż się spodobal.Trzymam kciuki, abyś zostala tam dlużej:-) A dziś życzę milego dnia w pracy:-)

Wagnies, kurcze fatalnie z ta Twoią pracą.Nic nie da się zrobić?Mam nadzieję,że dziś dzień minie bez wielkich stresów:-)

Bastra, a Ty urlopiku nie planujesz?A teren do polowania taki calkiem, calkiem:-)

Puchatku to jeszcze szczeniaka masz w domu. No tak one bywają rozkoszne, choć strat potrafią siać co niemiara.Ja przy Plucie stracilam z 5 par pantofli, sweter, koc i parę jeszcze jakiś drobiazgów:no:M. się tylko cieszyl,że jego rzeczy nie ruszal. Teraz to już tylko zabiera nasze rzeczy na swoje poslanie jak wychodzimy i na nich śpi - to chyba tęsknota:eek:A teraz Pluto cierpi, bo sobie chyba lapę odparzyl - wczoraj wpadl do wapna:szok: A co za rasa Puchatku ten wasz Bazyl?

Diabelku objawy które opisujesz mogą oznaczać ciążę, a mogą oznaczać zbliżającą się @. Najlepiej zrobić badania z krwi, wtedy bedziesz miala pewność.Ja w każdym razie trzymam kciuki za fasolkę:-)

Lenna, Puchatku to widzę,że w jednym wieku jesteśmy:-)

Lenna tak to wlaśnie jest - jak mamy prace to nie za bardzo można się starać, nie mamy to też zle i dlatego ja na to wszystko machnelam reką.Staramy się, a co bedzie to bedzie. Niby od pazdziernika mam podjąć pracę, ale jak wcześniej zafasolkuje to jej nie podejmę. M. jakoś nas utrzyma.

Aqua 1-23 no to życzę, abyś jak najszybciej zafasolkowala i Kubusiowi siostrzczkę lub braciszka sprawila:-) Buziaki dla syneczka:-)

Ja wczoraj pojechalam z M. nad wode - poplywaliśmy,bylo milo. Dziś rano takie szare,bure i ponure, ale już jakieś sloneczko wychodzi:-)Ja zabieram się za sprzatanie, obiadek już mam, tylko sernik musze upiec - komuś przeslać? A najlepiej zapraszam dziś do mnie na kawkę i serniczek:-)

Hej elza dzieki za wsparcie :-) masz racje, nigdy nie pasuje, ale teraz to ja naprawde nie popuszcze...hihi;-)

reklama
Witam Meggi:-)Tak tempo pisania jest tu zawrotne - ja jak nie zaglądne co dnia to potem dlugopis w rękę i zapisuje co chce powiedzieć, bo inaczej to już w polowie mam totalny metlik:-)

Do góry