reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć wszystkim

Elza wredna @ jednak przyszła... no szkoda... ale chyba jakoś zabardzo sie tym nie martwisz prawda?
A psinka no bidulka, starsznie mi jej żal...:-(a do weterynaża jak tylko dasz rade to le[piej idż bo może faktycznie bez szycia sie nie obejdzie

Renifer to co? zrzucamy sie na kilogramy dla Ataaty? ;-):-)

Wagnies Reniferku do takiej zrzutki to i ja moge dołączyć :tak::tak::tak: chętnie oddam każdą ilość :-D

Oj biedna Ataata chyba juz nie bedzie marudzila ze za malo wazy ;-):tak::-):-D
Ależ ja chętnie od was wezme te kilogramy:-p:-D;-)

WAGNIES I PUCHATKO proponuję zrzucić sie po piątce to ATAATA bedzie miala 15 więcej i nie bedziesie bała ze za mało przytyła;))) hihi!! ATAATO idziesz na to??? (ale rymuje)
Ataata piszesz sie na te 15 kg?
:baffled::baffled::shocked2: uuu no ale 15 to chyba niechce:no: za dużo bo mi potem rozstępy wyjdą:-D ale tak po 2kg od każdej moge wziąść:-D

Buziaki dla wszystkich

reklama
Elza współczuję przeżyć naprawdę masz ciężki dzień kobietko mam nadzieję że z psinką będzie lepiej a ta wredna @ to przyszła tak ostatni raz na pożegnanie mojej @ sie nie spieszy co mnie stresuje bo jakby przyszła to bym to strawiła i już a tak to zaczyna we mnie kiełkować maluśka nadzieja a poem będzie bardziej bolało:zawstydzona/y: a co do mojego szefa to marzyciel bo on by chciał pokój w hotelu w sierpniu nad morzem z klimą za 200-250 zł:eek: i nie dociera do niego że to całkowicie nierealne

Dziewczyny głowy do gory,dzien wam sie źle zaczął ale dobrze zkaończy..
Ja zmykam do kuzynki an kawe i juz ide bo amm spory kawałek,a lec ena pieszoooo

No nie mam z kim jechac do tego weterynarza bo wszyscy urlopują, zostaly mi tylko ciezarne osoby, a one w gre nie wchodzą. No nic opatrunek mu zmienilam i czekam aż M. wroci. Zreszta nie wiem czy poduszke sie u psa szyje, a on wlasnie tak jakby prawie odcial sobie kawalek poduszki u tylnej lapy:no: W gruncie rzeczy jak krwawi to dobrze bo rana sie oczyszcza. @ tak sie powoli przyczaja - niby jest, ale tak nie do końca, ale przy ogólnych wrażeniach dnia dzisiejszego to nawet nie mam sily o tym mysleć.
Puchatku oczywiście zycze Ci aby @ nie nadeszla, choć wiem ile kosztuje takie czekanie.
Attata ja też dorzuce Ci z 2 kilogramy, bo coś mi ich ostatnio z dużo przybylo.

Witajcie kochane kobietki :-)
reniferku witam sie serdecznie i ciesze sie, ze widze kolejna ciezaroweczke :tak:
wagniesku daj znac co z mala ?? tez sie pomodle, aby wszystko sie udalo, bo dzieciaczki nie zasluguja na takie cierpienia :-(
Puchatko trzymam kciuki za to, zeby Twoja @ sie potknela, zgubila, albo sasiada nawiedzila przez pomylke, a Ty mialabys piekna fasolke ;-) wiem Kochana co przezywasz ja cierpie tak samo, chociaz jak w tym miesiacu @ przyszla to juz nawet za bardzo zdziwiona nie bylam, poprostu chyba zaczynam watpic w nasze starania, powoli trace nadzieje :-(ale Ty nie mozesz sie poddawac,bo nie wiem dlaczego ani skad ale wiem ze Ci sie uda tule mocno:tak:
a szefa w pupe nakopiemy :-D
ewcia przyjemnego dnia i smacznej kawki zycze :-) pozdrow Mateiego i mocno go ucaluj:tak:
Atata obejrzalam zdjecia malenstwo jest sliczne, piekne poprostu cudowne, normalnie nie moglam sie napatrzyc ;-)
elza_ab a nie moze weterynarz przyjechac do Ciebie, tzn. do domku, zeby pieska obejrzec i chociaz cos zaradzic dopoki M. nie wroci, wet naszego pieska zawsze tak robi jak cos sie stanie i ja nie moge psiny doprowadzic bo tez duza wazy chyba z 40 kilo

A ja się plączę po domu i nie wiem co ze sobą zrobić ;-) Wypakowałam zmywarkę, trochę ogarnęłam kuchnię.... Jakaś taka dzisiaj wypluta jestem. Na dworku baaardzo gorąco więc na razie nie chcę z małą wychodzić.
Szkoda, że jesteście tak daleko. Byście wpadły do nas i mogłybyśmy sobie poplotkować ;-) :-)
Oj przydałby się basen na ogródku.....

Dostalam przed chwila sms'a ze dziewczynka jest juz po operacji, lekarze mowia ze usuneli calego guza i operacja przebiegla bez komplikacji. Natomiast najblizsze 24 godziny beda decydujace...

Kurcze - wierze ze sie uda!!! MUSI sie udac!!!

Elza a u weta nie ma mozliwosci zostawienia psa do momentu keidy glupi jas przestanie dzialac? Bo wiem jak siorka opowiada ze tak u nich wety robia... i wtedy mialabys sprawe zalatwiona a pojechalabys po niego popoludniu...

Ataata tak myslalam ze nasza oferta nie zostanie przyjeta ;-)

Asialc no szkoda ze tak daleko mieszkasz... chociaz ja do 16 w pracy i na ploty raczej bym nie dala rade sie urwac...

reklama
Do góry