reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczynki
Mamusiasynusia sliczna fotka..chyab jej nie bylo wczesniej, albo gapa ze mnie;-);-)
Antiope mnie moj nie nakreca nawet nie pyta nigdy....wkurza mnie to czasem:wściekła/y::wściekła/y:
Oj biedna Lenka, ze juz dwa lata nosze lekarstwo w zebie i boje sie pojsc zeby mi naprawili zabek.
Beata trzymam kciuki za wizyte u lekarza. Daj znac jak wrocicie
Idarnowska hebluj, hebluj:-):tak:;-)
Bastra dlugo Cie z nami nie bylo:tak::tak:
Mi jakos w tym miesiaacu nie jest przykro z powodu fasolki, a raczej jej braku. Tzn, poprostu wiedzialam, ze to 10-dniowe opoznienie to nie ciaza. 6 testow nie moglo sie mylic. Poza tym heblowanko w tym miesiacu bylo "nie w pore". Albo przed albo po owulce, wiec naprawde sie nie nastawialam.

reklama
Witajcie Dziewczynki:-)
Ja też tylko na chwilkę. Tak się cieszyłam na nowy cykl i staranka, a w ogóle się nie składa. U M w pracy niezła nerwówka, bo próbują majstrować przy stanowiskach:-( Ktoś wymyślił sobie przetasowania i jest nieciekawie:no: Nastrój w domu paskudny, a szansa na fasolkę minie za 5 dni i szkoda kolejnego miesiąca:-(
No nic, koniec narzekania.
Miłego dnia Dziewczynki:-):tak::-)

witam się :tak:
wpadłam tylko przypomnieć sie że żyję bo czasu ostatnio jak na lekarstwo aby tu z Wami pobyć:sick: . Remont pełna parą, jak na razie to z naszej łazienki i kibelka wyszła ponad tona gruzu. Całe mieszkanie w kurzu od tego kucia:szok: No ale byle do przodu, pocieszam się że niedługo będzie piękniuśna łazienka i kibelek;-)
gorąco Was pozdrawiam;-)
mamusiasynusia mam przeczucie że Ci się udało, wspomnisz moje słowa:-)
moreme głowa do góry :) jeszcze nie wszystko stracone, hebluj kobito to i od razu humor wróci :)
znikam dziewuszki, macham do wszystkich i przepraszam że nie do każdej z osobna:happy: bye

Witam dziewczyny "staraczki":-) Myslę że ten miesiąc należy do nas starających się i będzie wysyp fasolinek nie poddawajmy się;-)Życzę miłego popołudnia i pozdrowionka;-).

reklama
Czesc dziewczynki

:cool:Fifi bedzie dobrze, badz cierpliwa- jeszcze w tym roku zafasolkujesz.
:elvis:Mamusiasynusia kiedy testujesz? Trzymam mocno kciuki i mam nadzieje ze II beda bardziej wyrazne- powodzenia.
:-)Puchatko wiec spij i odpoczywaj, jak pojawi sie dzidzia spanie to bedzie luksus.:elvis:

;-)Wyniki badan Oskarka beda w piatek po 12, podczas badania synek byl grzeczny i spokojny. Wiec badanie poszlo szybko i sprawnie.

Do góry