reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie staraczki:tak::tak:
moreme
zbieram się ciągle w sobie i wiem że Wam wszystkim wydaje sie to takie proste ale to wcale tak nie jest naprawdę nie raz próbowałam to zrobić i wiem że w końcu muszę ale ... zresztą szkoda gadać :nerd: na pewno łatwiej by mi było gdybym pracowała w dużej firmie a tak to całkiem irracjonalnie mam poczucie jakiejś nielojalności może to głupio zabrzmi ale mój szef naprawdę o mnie dba i dlatego mimo niezmiernego szczęścia jakim jest dla mnie ta ciąża czuję się nie fajnie jeśli idzie o pracę poza tym coraz częściej zaczynam myśleć o tym co będzie po narodzinach maleństwa choć to wszystko jeszcze odległa sprawa normalnie błagan i mętlik w głowie:sorry:
Puchatka my doskonale rozumiemy, że to nie jest proste. I absolutnie nie naciskamy na Ciebie, żebyś mu powiedziała. Sama będziesz wiedziała, kiedy przyjdzie najlepszy moment. Chciałabym Tobie powiedzieć jak to zrobiła moja kumpela, która też pracuje w małej firmie i chciała być fair wobec swoich szefów. Jak się dowiedziała, że będzie mamą, zamówiła tort i zrobiła w pracy kawę. Jak już przyszło szefostwo, powiedziała, że chciałaby się podzielić z nimi cudowną wiadomością, że zostanie mamą. Cieszyli się razem z nią i potem na spokojnie szukali rozwiązania na wakat, który się pojawi.
Głowa do góry Puchatka:-) Wszystko się dobrze ułoży:tak:

reklama
moreme ja wiem że nie naciskacie to ja juz sama na siebie naciskam ale chciałabym zebyście rozumiały że dla mnie to trudne i naprawde czuje sie nie w porządku nic nie mówiąc ale kurcze im bardziej sie do tego zabieram tym bardziej nici z tego kurcze to powinno byc łatwiejsze:sorry::sorry:

moreme możesz pytać po prostu nigdy wcześniej bym nie pomyślała że będę miała taki problem żeby powiedzieć a brzusio pogłaskany:-) i na szczęście narazie rośnie na tyle powolutku że mieszczę sie w spodnie :-):-)

Puchatka powodzenia, musisz jakoś się zebrać w sobie, ale rozumiem cie doskonale. Bądź silna. I już nie poruszam tego tematu, ale daj znać jak powiesz.

A ja dostałam dziś @ - wiedziałam, że tak będzie :((((
No cóż kolejny cykl starań - już 9 - do 9 razy sztuka :)

Powodzonka dziewczynki.

Antiope a jak tam Twoja fasolka. Testujesz?? Daj znać. Powodzenia, ale coś czuje, że uda ci się.

Puchatka powodzenia, musisz jakoś się zebrać w sobie, ale rozumiem cie doskonale. Bądź silna. I już nie poruszam tego tematu, ale daj znać jak powiesz.

No cóż kolejny cykl starań - już 9 - do 9 razy sztuka :).
Przykro mi:-( ale nie ma co się smucić, bo może będzie strzał w dziesiątkę:-):-):-) i w następnym cyklu się uda:tak:

No cóż kolejny cykl starań - już 9 - do 9 razy sztuka :)

Powodzonka dziewczynki.

Antiope a jak tam Twoja fasolka. Testujesz?? Daj znać. Powodzenia, ale coś czuje, że uda ci się.
Ja bym na Twoim miejscu nie byla taka na 100% pewna. Jednak na tescie wyszly II kreski. W ciazy mozesz do 3-ciego miesiaca miec @

reklama
hej fifi :-)
hej puchatka:-) nie naciskamy tylko pytamy z ciekawosci, powiesz, jak bedziesz wiedziec, ze nalezy powiedziec..bo jak nie bedzeisz chiala powiedzeic, to my zrozumiemy, bo neilatwo jest powiedziec, bo sie jest zestresowanym, ze trzba powiedziec, a jak sie zdecydujesz, ze to odpowiednia pora, zeby powiedzeic, to powiesz, bo jak nei powiesz to powiesz troszke pozniej, tak jak sie bedzeisz czula, zeby powiedzeic...;-)
staraczki...uklony w wasza strone...
mamusia...fifi ma racje...zastanawiajace:confused2:
ATAATKO...ty nasz komputerowy grafiku....i jak wytrzymujesz kurs?
zadziwiajace, gdzie jest hausfrau?

Do góry