reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

A co!!!!!!!!!!!! Bo to jest nie w porzadku, raz mowi kobiecie ze chce dziecko, a raz ze to jeszcze nie czas. Antiope rob test, jak wyjda II to super, jak nie to dzialaj.:-):-D Mamusiasynusia trzymam kciuki za Ciebie tez!!!!

Pewnie, że nie w pożadku. Żaden nie pomyśli o naszych uczyciach. Dla nich to jest zwykła finansowa decyzja - no nie dla kazdego, ale mój dorósł do tego dopiero jak chcemy mieć drugie.

Antiope jutro rano testuje. W sumie to wiem, że nie ma fasolki, ale dzwoniłam dziś do mojego gina, aby się umówić i mu powiedziałam wszystko i on powiedział, aby przed wizytą zrobic test i w razie jakby był II to odrazu mam przyjść do niego, a jak nie to czekam do 22 na wizyte, bo będe robić cytologie, a to akurat będzie między 11, a 17 dniem cyklu i wtedy trzeba zrocić to badanie.
Powodzenia - mam nadzieje, że przeczucie mnie nie myli i jest mała fasolinka.:tak:

reklama
Niestety dziewczynki, u mnie jedna krecha. Choć próbowałam na siłę wypatrzyć drugą, nie było szans, nawet najmniejszego zarysu. :-( Ja wiedziałam, że tak będzie, ale pozostawała ta iskierka nadziei.
Mamusiasynusia teraz trzymam kciuki za Twoje testowanko.

Witajcie Staraczki!!!
Ewciu jakoś nie miałam już wczoraj siły usiąść do komputera zresztą dzisiaj tez ledwo żyje i z trudnością wdrapałam sie na pierwsze piętro do biura:confused::confused::shocked2: ale widać taki dzień i tyle co do USG to z maluszkiem wszystko w porządku i już wczoraj nie chował się przed mamusią i tym razem przed tatusiem pokazał że sie ładnie kręci rusza widziłam jak mu serduszko bije i na dodatek w czasie naszego podglądania wsadził sobie łapkę do buzi normalnie nie mogłam uwierzyć że to wszystko dzieje się w moim brzuszku oczywiście łezka mi sie w oku zakręciła i z wrażenia zapomniałam zapytac jak duży jest już mój puchatek vel. puchatka a na wydruku z USG nie jest napisane ale to nic ważne że wszystko dobrze:tak::tak:
życzę wszystkim miłego dnia

Niestety dziewczynki, u mnie jedna krecha. Choć próbowałam na siłę wypatrzyć drugą, nie było szans, nawet najmniejszego zarysu. :-( Ja wiedziałam, że tak będzie, ale pozostawała ta iskierka nadziei.
Mamusiasynusia teraz trzymam kciuki za Twoje testowanko.
ooo to trudno,,ale do dzieła z pem,,oczywiscie podstepem:tak:-powoonka..
Witajcie Staraczki!!!
Ewciu jakoś nie miałam już wczoraj siły usiąść do komputera zresztą dzisiaj tez ledwo żyje i z trudnością wdrapałam sie na pierwsze piętro do biura:confused::confused::shocked2: ale widać taki dzień i tyle co do USG to z maluszkiem wszystko w porządku i już wczoraj nie chował się przed mamusią i tym razem przed tatusiem pokazał że sie ładnie kręci rusza widziłam jak mu serduszko bije i na dodatek w czasie naszego podglądania wsadził sobie łapkę do buzi normalnie nie mogłam uwierzyć że to wszystko dzieje się w moim brzuszku oczywiście łezka mi sie w oku zakręciła i z wrażenia zapomniałam zapytac jak duży jest już mój puchatek vel. puchatka a na wydruku z USG nie jest napisane ale to nic ważne że wszystko dobrze:tak::tak:
no to siuperowato,bardzo sie ciesze,,buzka

Witajcie Staraczki!!!
Puchatka mi też się łezka zakręciła, jak czytałam jak Twoje szczęście się wierci w Twoim brzuszku:happy: Mam nadzieję, że u mnie też niedługo zagości mała fasolinka:tak:
Pozdrawiam Cię i małego Puchalinka;-) i bardzo się cieszę, że zdrowo się rozwija:-):-):-)

Dzięki dziewczynki. Umiecie podtrzymać na duchu. :tak:
Teraz martwią mnie przede wszystkim moje plamienia. To, które miałam teraz brałam za przepowiadające @, ale plamienie się skończyło, a @ dalej nie ma. Pozatym miałam też plamienie od 24 do 28 września, które brałam za owulację. Ale minęło od jego końca już 18 dni, a @ dalej nie ma, a przecież faza lutealna tyle nie trwa. Tak jak zaobserwowałam, to u mnie trwa chyba 16 dni. Co o tym myślicie?

Teraz martwią mnie przede wszystkim moje plamienia. To, które miałam teraz brałam za przepowiadające @, ale plamienie się skończyło, a @ dalej nie ma. Pozatym miałam też plamienie od 24 do 28 września, które brałam za owulację. Ale minęło od jego końca już 18 dni, a @ dalej nie ma, a przecież faza lutealna tyle nie trwa. Tak jak zaobserwowałam, to u mnie trwa chyba 16 dni. Co o tym myślicie?
Antiope nie martw się kochana na zapas. Najlepiej pójść do gina i rozwiać wszelkie wątpliwości. Szkoda, żebyś się zamartwiała:tak:

reklama
Mamusiasynusia gdzie jesteś? Jak testowanko?
no właśnie mamusia no jak tam,,czekamy na dobre wieści,,,:tak::tak::tak::tak::tak:

nie am problemu,,,
Ja nie wiem,,moze poczekaj do wekendu juz,a potem po weekendzie albo idź do lekarza albo może zrob drugi test,,,,,,

A ja @ powinnam dzisiaj albo jutro dostać,,znająć życie dostane ją w pracy,bo ostatnio mam takie szczęście do tego,,hehe,ale sprzęt juz spakkowalam do torebki,aby mnie nic nie zaskoczyło,,hehe

Pozdrawiam was i żcyze miłaego dnia,bo ja do pracy juz zmykam...

Do góry