altoids
Fanka BB :)
Ewciu S jak 3 razy wracał po 8 miesiącach to też w samą @, a jaki zły był.
Beatko i Ewciu-

Dobra lece do gina, po sie spoznie, narazie, zajrze potem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewciu S jak 3 razy wracał po 8 miesiącach to też w samą @, a jaki zły był.
....ale trojeczke ta bym bardzo chciala.....takie trzy maluchy- chyba bym oszalala ze szczescia.....
no dokladnie,to sie nazywa pech meza,,heeBeatko i Ewciu-ale to pech musi byc jak tak facet wraca "wyglodnialy" i trafia akurat na @.... Mi tez tak sie kilka razy zdarzylo, nie po takim dlugim czasie, ale powiedzmy po miesiacu- i tez M byl zly....i niezadowolony....
no ja 81,,ale wszytskie my chyba zblizone wiekiem,a jak nei to dusza na pewno tak...Jarzębinko ja jastem 78, więc troszeczke młodsza ale tylko troszkę. :-) Więc prawie wszystkie jesteśmy w tym samym wieku. ;-) ;-) ;-)
Altoids z tą piąteczką troszkę przesadziłam, ale życzę ci tej trójeczki. ;-) ;-) ;-)
czyli trzeba wypić RED Bulla i do robotytrójeczka będzie jak się patrzy
( a wiekowo to jesteśmy rówieśniczki 77), mam nadzieje,że ta rozmowa z ginem, pomoże Tobie w oczekiwaniu i spełnieniu marzeń
w wszystkie staraczki pozdrawiam gorąco - z FEBRISANEM w kubku:-)
![]()