reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dziękuję :tak: mojemu M, coś i może by się marzyło z tych przyjemności, ale ja mam końcówkę @ i jak rzadko w tym czasie cos mnie kuje w prawym boku, więc M siedzi przed telewizorkiem i ogląda Bonda, a ja na kompie, i tyle z przyjemności :tak::-D;-)

reklama
dziękuję :tak: mojemu M, coś i może by się marzyło z tych przyjemności, ale ja mam końcówkę @ i jak rzadko w tym czasie cos mnie kuje w prawym boku, więc M siedzi przed telewizorkiem i ogląda Bonda, a ja na kompie, i tyle z przyjemności :tak::-D;-)
a ja wlasnie gadalam z m na skype i go powiadomilam,ze jak na swieta zjedzie to bede miala @,,,hmm troszke sie zmartwil,hihi,,biedny zawsze tak trafia,,,heeee

aha, to miłe takie nadprogramowe spotkanko, i na świeta to juz wogóle super :tak::-D:tak: bo świeta to jednak rodzinny czas, więc bedą prawdziwe świeta :tak::-D Ewcia, a mąż to w dalekie trasy wyjeżdza ???

aha, to miłe takie nadprogramowe spotkanko, i na świeta to juz wogóle super :tak::-D:tak: bo świeta to jednak rodzinny czas, więc bedą prawdziwe świeta :tak::-D Ewcia, a mąż to w dalekie trasy wyjeżdza ???
no milel,,tylko maz jakis niepocieszony,ze sobie nie ulzy,hiihh
Maz w Belgii ma szefa,,a jeździ,po Nimecach,Francji,Paryzu ,Belgi,,szwecji,,i takie tam wszytskieee inneee:-)

szef w Belgii, to chyba taki mało ciekawy układ ???:tak::-) ale i tak ciekawszy, niż Beatki marynarz, zjazd co 6 czy nawet wiecej miesięcy :tak::-D takie Kobiety to naprawdę trzeba podziwiać :tak:

mówię dobranoc, Bond się skończył to i mąż pogania, do spania, bo muszę mu zrobić miejsce, bo teraz to z kompem całe łóżko zajęłam :-):tak:
Dobranoc, kolorowych snów :-D:tak::-D:cool2:

reklama
Witam sie niedzielnie,,
co tu takie pusteki co??/ co to ma znaczyc,,gdzie sie pochowalyscie,,rozumiem ze dzialacie to wtedy wybaczeee:tak:;-);-):-p:-p

ja jade na obiada dizsija do babci,,,
a u mnie slonko w koncu,,popijam kawusie

Milej niedzieliii

Do góry