majako
Mama Juleczki 23/09/2007
J&J bardzo nas wysuszał a uczulał nawet mnie(oliwka w żelu)
![]()
u mnie dokładnie to samo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
J&J bardzo nas wysuszał a uczulał nawet mnie(oliwka w żelu)
![]()

Patsiorku dzieki :-) Martwilam sie ze moze brakuje jej witamin. Jest karmiona piersia, daje jej witamine D i tyle. Zastanawiam sie czy moze nie wprowadzic jej vibovitu.A wy dajecie swoim malenstwom dodatkowo jakies witaminy??
Nasza pediatra nic więcej nie każe podawać. Dziecko wesołe, ruchliwe, ładnie się rozwija i nie choruje... widać nie trzeba jej sztucznych witamin 
i nie daje niczego co nie jest konieczne!!!!); Mała dostaje tylko IDO_FORM - priobiotyki z wit B (polecam) i oczywiscie nieodzowną witamine D3;
)ja smaruje mleczkiem intensywnie nawilżającym Nivea Baby. Niby piszą , że już nie trzeba po 5 miesiącu dzieci natłuszczać ale ja zawsze robię Szymkowi masaż plecków po kąpieli i jakoś tak mi dziwnie na suchoDziewczynki czy wy po kąpaniu maluszków to jeszcze smarujecie kremem albo oliwką dzieciaczki?
. A oliwki przestaliśmy używaćjuż po 2 miesiącach bo zupełnie nie natłuszczała skóry Szymka.