Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z obserwacji innych znajomych którzy mają dzieci widzę że wszystkie budzą się najpóźniej o 7 rano, bez względu na wiek- dopiero pewnie jak trzeba wstać do szkoły to się zaczyna;-).
. Kuba wstaje o 6.10. Tak też było z Natalką dopóki nie poszła do szkoły. Jak ją rano budzę to mówi" mamo a muszę dziś iść do szkoły tak mi się spać chce...."
ale Mati bierze cały czas lakcid lub lacidofil i nie ma po tym żadnych uczuleń, więc raczej po jogurtach też nie powinno byćDałam dzisiaj Matiemu pierwszego biszkopcika a raczej połówkę , mam nadzieję że będzie wszystko Ok:-). Pediatra mu zaleciła podawanie jogurcików naturalnych i serków danonków waniliowych będę powoli wprowadzać , mam nadzieję że to nie za szybkoale Mati bierze cały czas lakcid lub lacidofil i nie ma po tym żadnych uczuleń, więc raczej po jogurtach też nie powinno być