Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja moja Nine karmie juz tylko w nocy raz albo gora dwa. jak wiesz moja Nina nie wezmie butli do ust, wiec mleko z butli odpada. dlatego za rada pani doktor daje jej 2-3 posilki z mlekiem: kaszke na mleku, jogurt z owockami, twarozek z owocami (ze sloiczka). a dzis ugotowalam jej taki niby budyn na mleku NAN2 (mleko, maka ziemniaczana + owocki ze sloiczka).
... a co do mleczka ... jesli masz go duzo to moze jednak postaraj sie dalej go utrzymywac ... jedynie moze tylko ogranicz i po woli zacznij wprowadzac modyfikowane ... szkoda odstawiac mala od cycusia :-( .... jesli jednak konieczne bedzie odstawienie to moze na poczatek pomysl o Bebiko omneo ... wiadomo ze zmiana mleka moze spowodowac zmiany w wyproznianiu sie malej ... bebiko omneo bardzo pozytywnie wplywa na trawienie ... Dawidek po nim nie mial problemow z załatwianiem sie 
( ale decyzja należy do ciebie). Trzymam za Was kciuki powodzenia