Imagi_nacja
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z was brała Accofil?
Pomógł wam w doniesieniu ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, ja zaczynam "przygodę" z accofilem wczoraj miałam wlew, a po transferze zastrzyki, przyznam, że to dla mnie nieznany temat co 4 dni mam robić morfologię z rozmazem i kontakt z immunologiem w celu ewentualnych zmian dawek. Twój wpis jest z dość dawna, więc może Ty mi coś podpowiesz, Wam się udało?Dziewczyny, czy któraś z was brała Accofil?
Dzięki accofilowi przebrnieliśmy przez pierwszy trymestr bez żadnych problemówCześć, ja zaczynam "przygodę" z accofilem wczoraj miałam wlew, a po transferze zastrzyki, przyznam, że to dla mnie nieznany temat co 4 dni mam robić morfologię z rozmazem i kontakt z immunologiem w celu ewentualnych zmian dawek. Twój wpis jest z dość dawna, więc może Ty mi coś podpowiesz, Wam się udało?
Ja miałam złe wyniki badania KIR, brakowalo dużo tych „markerów” które są odpowiedzialne za utrzymanie ciążyWitam,
Prosze powiedziec coś więcej o leczeniu Accofilem. Jakie miała Pani wskazania do leczenia tym lekiem? Bardzo mi zależy. Pozdrawiam![]()