Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możesz mi udzielić informacji czy dzielilas lek na połowę.Ja brałam zastrzyki z Accofilu w 11 tygodniu przez dwa tygodnie, do 12 tygodnia, do momentu dobrego zagnieżdżeniaMiałam brać pół dawki z zastrzyku co drugi dzień.
Tak, brałam połówkę dawki ale ta co zostawała, to ją wyrzucałam. Bałam się używać drugi raz tej samej igłyMożesz mi udzielić informacji czy dzielilas lek na połowę.
A u jakiego lekarza się leczyłas?Tak, brałam połówkę dawki ale ta co zostawała, to ją wyrzucałam. Bałam się używać drugi raz tej samej igły.
A możesz mi pow czy dzielilas lek accoffil?SuperMega się cieszę ze pozytywny wynik bety, oby wszystko dobrze się potoczyło. Ja byłam u lekarza tez jakoś tydzień po pozytywnej becie, pamietam ze od pozytywnej bety miałam brać zastrzyki accofil cały czas co cztery dni plus codziennie clexane 0,4x1, duphaston 2x2, acard 1x1, luteina 2x2 później po pierwszym trymestrze mi pomału zjeżdżała z dawek. Accofil brałam co 4 dzień, w 3 dzień przed zastrzykiem zawsze robiłam morfologię czy wychodzi w normie
Nie rób morfologi odrazu po accofilu bo się wystraszysz wyników ze są wysokie
ja na samym początku tak zrobiłam i od razu dzwoniłam do lekarza bo byłam przerażona, a ona od razu mi wytłumaczyła ze robić przed zastrzykiem nigdy od razu po
Miałam ginekologa w Lublinie. Doktor Kaczmarczyk.A u jakiego lekarza się leczyłas?
A nie wiesz nic na temat czy można dzielić lek to insulinowekMiałam ginekologa w Lublinie. Doktor Kaczmarczyk.
Nie mam pojęcia ale mi pani pielęgniarka mówiła, że mogę ten jeden zastrzyk wstrzykiwać na dwa razy, więc pewnie można połowę wstrzyknąć do tej strzykawki insulinowej i wziąć, a drugą dawkę normalnie z tej oryginalnej strzykawki. Ale to tylko moje domysły. Bo skoro można dzielić zastrzyk i brać na dwa razy, to pewnie i w ten sposób jest okej.A nie wiesz nic na temat czy można dzielić lek to insulinowek
Okej. Wielkie dziękiNie mam pojęcia ale mi pani pielęgniarka mówiła, że mogę ten jeden zastrzyk wstrzykiwać na dwa razy, więc pewnie można połowę wstrzyknąć do tej strzykawki insulinowej i wziąć, a drugą dawkę normalnie z tej oryginalnej strzykawki. Ale to tylko moje domysły. Bo skoro można dzielić zastrzyk i brać na dwa razy, to pewnie i w ten sposób jest okej.
Nie ma sprawyOkej. Wielkie dzięki