Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U Nas nie ma problemu ze spaniem - był moment, że się trochę rozregulował , ale już wszystko wróciło do normy. Zasypia po 20:00, nocne karmienie wychodzi o 02:00, potem karmię o 6:00 rano i śpi mi jeszcze do PO 8:00 ...
Ale mam pytanie ... czy Wasze dzieciaczki też czasem się potrafią obudzić z płaczem po godzinie ,dwóch po zaśnięciu ?
Mi się wydaje, że to od nadmiaru wrażeń ... przyjdę do Niego wtedy, pogłaszczę , dam buziaka i śpi znowu ... ale zastanawiają mnie te płaczliwe pobudki, nie jest to kwestia żadnego hałasu, ... dziwne .

u mnie jest podobnie.też mi się wydaje ze to od nadmiaru wrażen.U Nas nie ma problemu ze spaniem - był moment, że się trochę rozregulował , ale już wszystko wróciło do normy. Zasypia po 20:00, nocne karmienie wychodzi o 02:00, potem karmię o 6:00 rano i śpi mi jeszcze do PO 8:00 ...
Ale mam pytanie ... czy Wasze dzieciaczki też czasem się potrafią obudzić z płaczem po godzinie ,dwóch po zaśnięciu ?
Mi się wydaje, że to od nadmiaru wrażeń ... przyjdę do Niego wtedy, pogłaszczę , dam buziaka i śpi znowu ... ale zastanawiają mnie te płaczliwe pobudki, nie jest to kwestia żadnego hałasu, ... dziwne .

u mnie jest dokładnie tak samoOoo, ja też bym o to prosiłaMoja Julka też budzi się co 2- 3 godz.
![]()
czasem to już siły na niego nie mam, ale żyje tą myślą, że mu przejdzie