Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja budzi się między 6 a 7, potem zasypia ok.10 na poł lub godzinę, potem zasypia ok.14 na pół lub godzinę a potem zasypia ok. 17-18 na pół godziny, a na noc zasypia ok.21
moja budzi się między 6 a 7, potem zasypia ok.10 na poł lub godzinę, potem zasypia ok.14 na pół lub godzinę a potem zasypia ok. 17-18 na pół godziny, a na noc zasypia ok.21
To bardzo podobnie do Zosi. Ona też zasypiała ok 21, ale ponieważ wydaje mi się, ze zwłaszcza ten sen nocny jest za krótki, od tygodnia walczę, by zasypiała wcześniej, z róznym skutkiem...
bo potraktowała to jako drzemkę i czekaj tu następne 3 godz aż zaśnie
A od kilku dni usypia sama w łóżeczku
łatwo nie było ale jakoś się przyzwyczaja i bardzo mnie to cieszy. Wiem że dla niektórych mam to normalka ale ja popełniłam ten błąd że woziłam ją we wózku żeby usnęła i tak się nauczyła niestety
Ja tam wolę jak później uśnie bo już zdarzało się że usnęła np 0 19.30 i obudziła się o 22.00 wyspanabo potraktowała to jako drzemkę i czekaj tu następne 3 godz aż zaśnie
A od kilku dni usypia sama w łóżeczku
łatwo nie było ale jakoś się przyzwyczaja i bardzo mnie to cieszy. Wiem że dla niektórych mam to normalka ale ja popełniłam ten błąd że woziłam ją we wózku żeby usnęła i tak się nauczyła niestety
![]()