Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie jest to samo ... w nocy budzi się i tak z 3 godz. przy cycusiu musi siedzieć ... no i co drugi dzień raz 1,5 a raz 3 godzinki ... oby to szybki minęło ... mała mi śpi bardzo duzo w dzień ... wogóle to mam strasznie poranione brodawki, miałam zawsze małe, wręcz prawie ich nie było widać, mała na poczatku strasznie się męczyła bo nie mogła chwycić. Mam pytanko- czy odciagacie mleko ??? ja karmię tylko cycusiem,moja mała butli nie chce - w szpitalu chiały ją dokarmić na lampach i zrobiła im hałasa jeszcze jedno - chciałam dac małej smoczka, żeby nie ciągnęła tyle cyca,a ale ona go wypluwa;(( ...

Franek toleruje tylko cycunia.Jako nagrodę zaleca dwa godzinne odpoczynki w ciągu dnia :-) Tylko ja nie umiem spać w dzień, no i mam Stasia pod opieką. No i co będzie jak wrócę do pracy?
U mnie (pewnie z racji pobytu w szpitalu, gdzie wszystko było na godziny) cykle są zazwyczaj 3-godzinne, no chyba, że coś się dzieje nieprzewidzianego.