• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie ....

Dziewczyny nie dam rady nadrobić tego wątku. Wszystkim mamusiom kwietniowym ktrórym dzidzie już przesypiają nocki gratulujemy, a tym które chodzą niewyspane współczucia i oby szybko się to zmieniło!!!!

Karolcia (odpukać) przesypia od jakiegoś czasu nocki i rzadko zdarzy się żeby się obudziła, a jeśli się obudzi to marudzi chwilkę i zasypia (nawet do niej nie ide).

reklama
Słuchajcie dzisiaj "cud nad Odrą" ;-) Po południowej drzemce Natalka sie obudziła,zapłakała, ale jakoś dalej poszła spać, tak mi sie zdawało, bo nie chciałam kusić losu i nie zaglądałam ;-) Nie wiem czy leżała, czy spała, ale po półgodzinie oderwała mnie od komputera przeraźliwy, piskliwy rechot :-D Normalnie padłam z wrażenia, pobiegłam do niej, a ona sie smieje i smoczka mi oddaje, że koniec spania :szok: :-D
Widzicie, wystarczy sie na forum poskarżyć na swoje dzieci, a one już sie poprawiają, "w tym szaleństwie jest metoda" :-D
Joaśka WSPÓŁCZUCIA!!! Trzymam kciuki za dzisiejszą nockę!!! :tak:

a ja dzisiaj pierwszy raz polozylam mala bez cyca (kaszka byla jakos strasznie pozno ...) i tak jak przypuszczalam nie bylo z tym problemu :) ale nie wiem czy zostawie ten stan rzeczy ... jakos nie moge sie przekonac do rezygnacji z cyca :)

noce mala przesypia zazwyczaj bez pobudek ale jezeli jakas sie zdazy to wystarczy podanie spoczka :)

Ja nie karmię Natalki od wielkiego poniedziałku, zapomniałam sie pochwalić i tez czasami jakoś mi z tym dziwnie, a i ona czasami mnie za bluzke ciągnie, ale powoli sie przyzwyczajam do tej mysli...smutno troche
Ale mam inny problem, zaczełam jej dawać mleko mod. bebiko 3 i dostała liszaje od tego, na brzuszku, odkryłam, że od tego, bo odstawiałm i złagodniały i co teraz??

Margaret Antos tez dostał uczulenia od Bebiko. Ja mleko mod daje mu raz dziennie rano a wieczorkiem na kolacje kaszkę.
Joaśka faktycznie pobudki co 1,5 to juz postęp;-) oj Biedulko!!

joaska czyli dzisiaj bedzie lepiej moze co 2 h pobudka ?
trzymaj sie ... to przejdzie ... mowie to jako matka z doswiadczeniem ...
pamietacie jak nie moglysmy sie doczekac az przejda te okropne kolki ? a teraz zadna z nas juz pewnie nie pamieta co to :)

Joaska to juz lepiej jak pobudki co 1,5h.
margarett ja mojej Dominice podawałam bebiko1 bebiko2 i do teraz nie ma żadnego po nim uczulenia.
Ale jest teraz problem bo nie chce mleka tylko kaszki mleczno-ryżowe jada 2 razy dziennie.

reklama
U nas znow 2 pobudki w nocy. Jedna okolo 24-1 w nocy bo smoczus wypadnie i nie moze sama znalezc a druga tak nad rnem 5-6 wtedy Maja dostaje wody albo cycusia. Bo my nadal jedziemy na piersi bo Maja nadal nie trawi zadnego mleka i zadnych kaszek mlecznych, jedynie co zje to jogurcik albo serek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry