reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Nie no wcześniej,może 49

Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka jestem pewna że jeszcze trochę i się doczekasz przespanych nocek.
A u nas do wczoraj bylo po jednej pobudce, dostaka wtedy pic i spala do rana.
A dzis w nocy z 4 razy sie budzila ale naszczescie obylo sie bez wrzaskow. A przyczyna chyba byl jakis katarek bo widze ze cos jej tam leci, tylko teraaz badz tu madry czy sie przeziebila czy to moze cos kwitnie
A dzis w nocy z 4 razy sie budzila ale naszczescie obylo sie bez wrzaskow. A przyczyna chyba byl jakis katarek bo widze ze cos jej tam leci, tylko teraaz badz tu madry czy sie przeziebila czy to moze cos kwitnie

Rybcia_21
A moja Dominika dziś zrobiła mi pobudkę o 7:27 a teraz już śpi.
Ciekawe do której teraz tak pośpi
Ciekawe do której teraz tak pośpi
A u nas ciezka noc bo Maja dostala kataru i kaszlu. Cholewcia mieszkamy pod lasem i znow cos pyli, w tv widzialam ze w naszym rejonie jest bardzo wysokie pylenie traw i sosny. Mam juz dosyc. Czuwanie zaczelo sie po 2 i do rana moze przespalam z 1,5 godz. Najgorsze ze ona co jakis czas to sie zachwouje jakby nie mogla zlapac powietrza. Jutro idziemy odebrac wyniki testow i idziemy sie umowic do lekarza :-(
Rybcia_21
woloszki to nieciekawie to wygląda jak Majka tchu nie może złapać.
życzymy dużo zdrówka.
życzymy dużo zdrówka.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Biedna Majunia i rodzice też
U mnie od kilku nocy kiepsko. Ingunia budzi sie kilka razy z płaczem:-(. Wczoraj i dziś musiałam jej podać paracetamol przeciwbólowo bo nie mogła usnąć i płakała
. To chyba te nieszczęsne czwórki - dolne już się prawie całe przebiły a górne jeszcze nie.
Nie wiem, czy trójki nie idą dodatkowo ale może tedziąsła takie spuchnięte od czwórek
.
. To chyba te nieszczęsne czwórki - dolne już się prawie całe przebiły a górne jeszcze nie.Nie wiem, czy trójki nie idą dodatkowo ale może tedziąsła takie spuchnięte od czwórek
.reklama
Rybcia_21
Asiun to życzymy aby ząbki szybko wyszły i nie męczyły Inguni.