reklama

Ach śpij kochanie ....

Joaśka - jesteśmy z Ciebie dumne;-):-D:-D:-D

A u nas kicha. Inguch znowu popłakiwał całą noc:-(. Nie wiem, co jej jest. Może podziębiła sobie pęcherz, bo miała tak napompowaną pieluchę, że przestała wchłaniać i o 5 rano Ingucha obudziła się z płaczem. Ja patrzę a ona cała przemoczona w śpiworku a śpiworek też przemoczony na wylot:szok:.
Normalnie zawsze budziła się rano z suchą pieluszką:szok:

reklama
Zupełnie normalnie. Dziś też od rana jest wesoła i w dobrym humorku ale od początku tygodnia zauważyłyśmy z mamą, że więcej siusia. We wtorek też po nocy miała przemoczoną pieluchę.

Nie wiem, może i wcześniej już ją przemoczyła - nie sprawdzałam, bo mi to nie przyszło do głowy ale wczoraj miała zmoczoną rano a nie przemoczoną, a noc była taka sama jak dziś więc wczoraj to na pewno nie był powód jej popłakiwania.

asiun - wiesz moja mala tez ostatnio sika wiecej w nocy ale nie zauwazylkam zeby byl to jakis problem ... mam nadzieje ze wszystko szybko sie u was wyjasni
joaska pogratulowac sukcesow :)
u nas noc dzisiaj spokojniesza - tylko raz wstawalam :) a to juz sukces po ostatnich przebojach

Joaśka no to ładnie jak Jagódka zasnęła a Ty mogłaś obejrzeć ten film.
Asiun możliwe że Ingunia przed samym snem jeszcze coś piła i dlatego tak zmoczyła pieluszkę.
Moja Dominika w sumie jak w dzień dużo pije to w nocy jest pielucha po same brzegi moczoną.

Asiun możliwe że Ingunia przed samym snem jeszcze coś piła i dlatego tak zmoczyła pieluszkę.

Rybcia - Ingunia nie pija:no:. Nic. Jedyny płyn to kaszka z nutramigenu.

Byłabym przeszczęśliwa, gdyby piła cokolwiek: wodę, soczek, herbatkę. Ale ona robi histerię jak jej daję coś do picia. Bez względu na to, czy to jest butelka ze smoczkiem, czy niekapek, czy kubeczek.

A u nas ciągle Inguch popłakuje przez sen albo się całkiem budzi w nocy z płaczem:-(.
Moja następna teoria jest, że to ząbki. Tylko nie wiem, czy te trójki, które się już przebiły, czy też piątki.
Dziś w nocy na to wpadłam o 12.30, kiedy wstałam do niej po raz czwarty a mąż wcześniej ze dwa razy. Podałam jej paracetamol w syropku przeciwbólowo i spała do 6 jak zabita:tak:.

reklama
Asiun możliwe że Inguni dają popalić ząbki w nocy i dlatego się z płaczem budzi.
Mam nadzieję ze szybko jej wyjdą i nocki będą spokojniejsze
A moja Dominika wczoraj w dzień nic nie spała.I jak ją położyłam do łóżka o 20 to spała do 10 rano.
A teraz już sie robi marudna chyba już się robi śpiąca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry