reklama

Ach śpij kochanie ....

Dziękizuzia1
Zuzia1 ja czasem Dominike szukam w łóżeczku bo tak sie nakryje kołderka.
I dominiczka sie obudziła dopiero i 16:20 więc ładna była sobie drzemka.

reklama
Rybciu ale ty masz dobrze. Moja Klaudia różnie spi. Zazwyczaj dzień wygląda tak: pobudka ok 6, karmienie, baraszkowanie i o 11 idzie spać na 2 godz. potem baraszkowanie baraszkowanie, ewentualnie ok 30 min drzemka a potem kąpiel i spanie nocne. Wychodzi średnio ok 2-3 godzin snu w ciągu dnia ale wczoraj np suma sumarum spala 1 godz.

Rybciu masz szczescie ze Twoja corcia tak ladnie spi :) Jak spi to rosnie ;) My tez nie narzekamy.Trzy drzemki w dzien od 40 min do 2,5 h.Ta dluga ma od okolo 11. ;)

A mój mały zasnął przed chwilą dopiero pierwszy raz dzisiaj. Wogóle jest nie do zniesienia dzisiaj, ale wybaczam biedaczkowi, bo wiem, że to przez ząbki (ma opuchnięte dziąsła na dole).
Buba - super masz leżaczek :) :) :)

Witam was dziewczynki.Moja niunia dodam że wczoraj jeszcze spała dobrą godzinke po 18.I później na noc zasneła przed godziną 23.Ale u niej to norma.
Buba masz śliczny leżaczek i super fotudsia.

Zuzia trzymaj sie dzielnie :)
Rybcia no ladnie masz mala spiaca krolewne ;)
Dzieujemy za komplementy ;)Fajna sprawa ta hustawka polecam,ale oplaca sie kupienie jak dzidzia sie tylko urodzi.Bo jest do 12 kg.Maly wprost ja uwielbia...

rybcia - no to ladnie sobie mala pospala :) zdjecia super :)
dori - u nas tez srednio wychodzilo do tej pory okolo 2-3 h dziennie (4x30-40 min) - ale jak juz pisalam cos sie malej poprzestawialo ostatnio - ale na plus bo spi dluzej :) a dzis to bylo calkiem odwrotnie - spala 2x30 min ... ale bylismy caly dzien w rozjazdach - pewnie dlatego ...
buba - super zdjecie ;)

moja roznie sypia w dzien ale tak zazwyczaj 3x40min,czasem jedna dluzsza drzemka,nawet do 1,5 h. a dzis sie rano nie wyspala w nocy tez sie budzila 6 razy ::) i jak zasnela po 14 to spala 3 godzinki:)
potem pojechala do dziadkow na noc bo rodzice poszli na koncert a mama czyli ja musi sie w koncu wyspac na caly tydzien
a na przyszly weekend mala pojedzie na noc do mojej mamy bo my mamy imprezke rodzinna-18stke kuzyna

Dori, ciesze się, że nie jestem sama, i mnie ze spaniem znów się pogorszło i Natka śpi może ze dwa razy i to krótko, normalnie nie wyrabiam. I na dodatek znów przestała sama usypiac i usypianie znów trwa godzinami, a często kończy się wyciągnięciem z łóżeczka i znów zabawą, albo jedzeniem. A przed chwilką zasnęła, ale ...przy cycku :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry