• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie ....

No i było gorzej. Już nie budziła się co godzinę, tylko co pół.
Dopiero dzisiaj w nocy była poprawa. Nieźle ją wczoraj wymęczyliśmy - może dlatego padła jak betka i spała aż do 1:00 bez przerwy, a w nocy były tylko 3 pobudki ;p
Czyli dzisiaj jestem w formie, ale weekend masakra!

reklama
Joaśka współczuje:-( a pisałyśmy, że gorzej być nie może, no teraz juz na pewno nie!!!
Ale mysle, że jeżeli to ząbki to najgorsze masz juz za soba:-)

No ja myślę, bo to się po prostu nie da tak funkcjonować.
Głowa z tego wszystkiego tak mnie w weekend bolała, że myślałam, że zwymiotuję, a tabletki oczywiście nie działają.
Na szczęście przyjechali moi rodzice i zabrali mi Jagodę na spacer, a ja sobie poleżałam przytulona do męża (ale nie usnęłam przez ten ból głowy) i odpoczęły mi przynajmniej oczy.

Nie wiem, czy to ząbki - na razie nic nie czuć.
2 pierwsze ząbki wyszły bezobjawowo i były zaskoczeniem.

Powoli zaczynam wierzyć w pełnię księżyca. Na mózg mi się chyba z niewyspania rzuca ;D

Joaska trzymaj sie kochana dzielnie!!!Musi tetaz to juz tylko lepiej byc!!!!! A moze to reakcja na jakas nowinke jedzeniowa.Maluch bardzo czesto tak wlasnie reaguja jak im cos nie podpasuje..:confused: Moja znajoma tak miala i na zabki i na wszystko zwalala a okazalo sie ze to o jedzeniowe sprawki chodzio.

reklama
Jestem, jestem, tylko kawę popijałam i dopiero teraz nadrabiam.

Moja teoria z pełnią księżyca jest do d...
Widać księżyc w każdej fazie może na nią działać :(
Spaaaaaaaaać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry