Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
I jak kolejna noc Joaska?? Ja dzisiaj mam oczy na zapałkach, Przez te ząbki Amtek często sie budził, dałam Jemu Nurofen na noc ale widać ,że i to nie pomogło.
Joaśka,Maarta wy to chyba na zmiane wysypiać się będziecie.Trzymajcie się.U nas z ząbkami spokuj i nocki też przespane,niestety do następnej parti ząbków:sick:
Tym razem Baran był na rowerze, a nie na odwrót ;p
Ale śnieg topniał. Za to dzisiaj już jest biało
Ja bym wolała, żebyśmy się wysypiały (wszystkie) cały czas, a nie na zmianę. Nie wiem, czy jej przeszło, może dała mamusi jedną nockę luzu. Jestem na etapie, że cieszę się z każdej przespanej nocki i już nie oczekuję, że następne też takie będą.
Też tak miałam do czasu,cieszyłam się jak byłam wyspana.A teraz juz nie mam problemu,nawet ząbki mi nie wadzą(no może trochę)bo wiem,że jak wyjdą to znowu spokój w nocy będzie.
Ja życzę wszystkim przespanych nocek
Mam nadziej, że dzisiaj był u na wyjątek bo też zawsze Antek całe nocki przesypia. Musiało go chyba bardzo mocno boleć. mi przez to niewyspanie nic sie nie chce robić.... zreszta i tak odchodze z tej roboty to po co mam się wysilać.
na basen o tej porze ... dla mnie to jeszcze srodek nocy
milego plywania ;-)
u nas tez bylo dzisiaj kilka pobudek ale musze przyznac ze ja usypiam w kazdych warunkach i w kilka sekund po przylozeniu glowy do lozka wiec noc musi byc na prawde okropna zebym byl niewyspana ... ale juz tak sie kilka razy zdarzylo trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki i icxh sen