• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie ....

BUBA powiem jedno Franek=CUD jesli chodzi o spanie :-D zazdroszcze!!!!
U nas ostatnio właśnie w dzień sie znów coś przestawia i chyba Natalka przechodzi na jedną drzemke w dzień :-( Mam nadzieje, że to będzie DŁUUUGGGAAA drzemka :-D :tak::tak::tak:
a w nocy tez jest problem ok 4-5 i zazwyczaj konczy sie w naszym łóżku, ja próbowałam z tym walczyć, ale ostatnio złapałam sie na tym, że biorę ją do nas przez sen, normalnie rano nawet o tym nie pamietam że ją wzięłam :szok: a tu patrze a mała obok :-D :szok: kurcze taka nietomna jestem w nocy...

reklama
z tym ekstremalnym przemęczeniem to chyba prawda, ja tez mam problemy ze snem, budze sie nie wiadomo ile razy w nocy, czasami tez nie pamietam czy wstawałam do Antka czy nie:-)
A dzisiaj było jak zawsze, czyli superr, Antonio zasnął o 19 i wstał o 6-20 tzn sama go obudziłąm bo trzeba juz było do babci jechać:-)
Dzisiaj przyjezdza do mnie 6 letnia Chrzesniaczka na ferie, bede miała pomoc przy Antosiu:-) No i w domku bedzie weselej:-)

Za to u nas dzisiaj gorzej, ale jeszcze nie tragicznie ;p

Ciekawe, czy moja chrześnica kiedyś do mnie przyjedzie. Jej rodzice nie są już razem, a ja oczywiście jestem z tej drugiej strony.
Ale staram się utrzymywać z nią kontakt.

U nas ostatnio właśnie w dzień sie znów coś przestawia i chyba Natalka przechodzi na jedną drzemke w dzień :-( Mam nadzieje, że to będzie DŁUUUGGGAAA drzemka :-D :tak::tak::tak:
a w nocy tez jest problem ok 4-5 i zazwyczaj konczy sie w naszym łóżku, ja próbowałam z tym walczyć, ale ostatnio złapałam sie na tym, że biorę ją do nas przez sen

Margarett u nas dzisiaj to samo:no::no::no::no: chyba masz racje że dzieciakom się zegar senny przeregulowywuje:szok::szok::szok: tylko kiedy to się skończy:wściekła/y: w imię dobrego snu nocnego, przetrzymałam teraz Polę do 10.30 (zazwyczaj koło 9 zasypiała na drzemkę poranną) zobaczymy ile teraz pośpi i jak będzie wyglądała noc:ninja:

U nas jak mały nie pośpi dwa razy w ciągu dnia, to już późnym popołudniem ciężko z nim wytrzymać, tak marudzi. A w nocy też wtedy gorzej śpi. Ale Kuba jest rannym ptaszkiem, nigdy nie spał dłużej jak do 8.00. Zazwyczaj wstaje ok. 6.30-7.00, czyli tak, jak my.

U nas dziś też lepiej mały wstał na butle o 6 i do 8 spał.Z tymi drzemkami jest u nas różnie,raz jest 1 a innym razem 2 w ciągu dnia.

Widze dziewczyny że i u was problem ze spaniem się powtarza.
Moja Dominika wczoraj zasnęła przed 2 w nocy to już jest wyczyn jakiego mało a dziś wstała o 9:40.Ale nie powiem wczoraj nie było drugiej drzemki o 16 zasneła ładnie o 20 i myślałam ze to już na noc a tu niespodzianka o 21 pierwszej sie obudziła i miała oczka jak 5zł.
Mam nadzieje że dziś będzie lepiej u wszystkich dzieci ze spaniem.

Magdalena25 - jak ze snem u Ciebie?

U Jagody w normie, czyli ok 3 pobudki na noc.
Zachodzę jednak w głowę, czemu ta mała bestia w tygodniu potrafi spać prawie do 8, a w weekend 7 to max?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry