irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Miejmy nadzieje ze jest okteraz zasneła czy to źle że tak szybko:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miejmy nadzieje ze jest okteraz zasneła czy to źle że tak szybko:-(
pewnie sie wystraszyła i zasnęła z tych emocji mam nadzieje ze nic sie nie stałoteraz zasneła czy to źle że tak szybko:-(
U nas bardzo podobnie,ugodowe te nasze maluchy,choć czasem potrzeba cierpliwości.Konrad mimo,ze facet, łatwo sie przyzwyczaja do nowej sytuacji;-).I to zarowno do butelki(ciagnie rowno;-)),jak i do spania w soim lozeczku.Co mamusia wymysli,to sie dziecie zgadza.
:-(.

ale kto by na widok mojej T nie mial koszmarow bo miala wizytacje i wiecie co mialam ubaw bo jak weszla do mojego pokoiku to ja zywnie zatkalo:-) ale po chwili mi dowalilo ze tu brakuje na scianie jej imienia boooooooo tak ma P czyli jej drugi syn
a co mnie to obchodzi co tam ktos ma na scianach
no i mi humor zrypala
, no ale juzz nie przynudzam bo to nie ten watek
tylko pozazdrościć;-)Rany,a ja od dłuższego czasu mam luz za spaniem małego..normalnie bosko...

Podziwiam,normalnie supermama z Ciebie.Mysia, to wyobraź sobie, że ja miałam takiego Filipa (Damian taki był właśnie, że wszędzie go było pełno) a do tego 3 miesięczną Paulinę i początek ciąży z Patrykiem. Także mogłaś trafić gorzej![]()
A teraz masz nagrodę,mądrą Oli!
Z resztą starszaki też fajne.