reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
chcialam sie pochwalic ze jiuz pare dobrych razy sie zdarzylo ze LAILA przespala cala nocke bez pobudki!!!!:-)
a zwykle budzi sie troche ale sama zasypia:tak::-Dczasem musze glosno udac ze chrapie w jej strone i jest ok!!!!

za to ja ostatnio ciagle sie budze w nocy....:baffled::-( chyba z przyzwyczajenia
WNIOSEK: dziecko przyzwyczaja sie szybciej do nowej sytuacji niz dorosly;-):-p:rofl2::nerd:

chcialam sie pochwalic ze jiuz pare dobrych razy sie zdarzylo ze LAILA przespala cala nocke bez pobudki!!!!:-)
a zwykle budzi sie troche ale sama zasypia:tak::-Dczasem musze glosno udac ze chrapie w jej strone i jest ok!!!!

za to ja ostatnio ciagle sie budze w nocy....:baffled::-( chyba z przyzwyczajenia
WNIOSEK: dziecko przyzwyczaja sie szybciej do nowej sytuacji niz dorosly;-):-p:rofl2::nerd:
To prawda,ja długo tak miałam i zdarza mi sie do tej pory,że sie budzę,a Kubula smacznie śpi.:tak:

Susu nie masz pojecia jak sie ciesze, ze sobie spicie spokojnie....a tak sie tym wszytskim zamarwialas.....Widzisz mowilam ze bedzie dobrze;) hihihi.....

Ja niestety mialam tylko dwie takie nocki:(...u nas nadal pobudka na mleczko.....
a teraz do tego doszlo przeziebienie...wrrr......

Susu nie masz pojecia jak sie ciesze, ze sobie spicie spokojnie....a tak sie tym wszytskim zamarwialas.....Widzisz mowilam ze bedzie dobrze;) hihihi.....

Ja niestety mialam tylko dwie takie nocki:(...u nas nadal pobudka na mleczko.....
a teraz do tego doszlo przeziebienie...wrrr......
A próbowałaś rezygnować z tego nocnego mleczka,bo to wcale nie takie trudne jak sie wydaje.
1 sposób to dawanie coraz mniejszej ilośći mleka.
2 odstawienie zupełne,ale dla mnie było zbyt drastyczne,więc wybrałam ten pierwszy.:tak:
Prze kilka dni robiłam coraz "cieńsze" mleko,a potem w ogóle dawałam coraz mniej mieszanki i wody,żeby brzuszek sie odzwyczaił.No i w końcu Kuba jak sie budził,to go przytuliłam i spał dalej.:tak:

Dzieki Rozalka:)
Chyba bede probowac ta pierwsza opcje.....Musze bo Julasek mi zaczyna tyc...co mnie nie cieszy bo dosc dobrze wyglada...hihi....

o rany madzie juz piatki :szok: my stoimy na drugim stopniu ;-)

szymek spi jak w zegaku idzie spac o 20 teraz`go mecze i trzymam do 21 aby na wczasach nie szedl czesnie spac i abysmy mogli troche posiedziec ze znajomymi budzi sie o 5 na cycka i wstaje o 7 i w sumie nie ma to znacznia o ktorej do poloze tak jest zawsze a dzien spi od 13-14:30 jak pada to do 15

reklama
A my dzisiaj miałyśmy fatalną nockę i chyba ta też nie będzie lepsza. Maja pierwszy raz w życiu ma taki katar, który nie pozwala jej spać. A poza tym, to już chyba od prawie miesiąca karmie Maje tylko wieczorem po kąpieli. Bez trudu zrezygnowała z nocnego karmienia. A tak się tego obawiałam. I naprawdę śpi dużo lepiej. Teraz jest gorąco, wiec przebudza sie czasami, zeby napić sie wody i spi dalej. Człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego. Dlatego tak mi dzisiaj źle jak spałam tylko 4 godziny.

Do góry