reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

Ojej zdrowka dla JENNI:)

Potwierdzam, ze Julka niespiac w dzien ladnie spi w nocy.....kurcze czy to oznacza ze nie powinna juz sypiac w ciagu dnia??:/

reklama

Potwierdzam, ze Julka niespiac w dzien ladnie spi w nocy.....kurcze czy to oznacza ze nie powinna juz sypiac w ciagu dnia??:/
Może być.Ja nie spałam jak skończyłam rok(w dzień)
mi sie wydajeze jednak zawysoka goraczka jak na zabki:-(zdrówka dla Jenny
Też tak myślę,to jakaś infekcja pewnie.Zdrówka dla synowej.

:-( zdrówka życzę :tak:

Ja tez zycze zdrówka:tak:-oby to były ząbki...

Irtasia - zdrówka dla Jenni. To pewnie ząbki..

mi sie wydajeze jednak zawysoka goraczka jak na zabki:-(zdrówka dla Jenny

Może być.Ja nie spałam jak skończyłam rok(w dzień)

Też tak myślę,to jakaś infekcja pewnie.Zdrówka dla synowej.

u nas dla odmiany nocka super, z wieczora było troche płaczu, ale potem jak zasnął to sie dopiero o 5.30 przebudził na butlę i śpi dalej:-)

oj biedactwo:-(, zdrówka zyczymy!!

O qrcze...
Maja do 1 coś popłakiwała. Potem spała dobrze. Mam nadzieję, że nam dzieci nie zaczynają chorować.
dzieki dziewczyny:tak:
Zdaje mi sie ze to jakas infekcja bedzie bo goraczka jak na zabki za szybko wraca po zbiciu tempki musze z nia isc do lekarza ale z nimi to mam tylko jaja bo moj peditra zwinol zagle i musze isc po raz pierwszy do innego

Kuba zrobił sie śpioch ostatnio,3 H w dzień,a wieczorem pada o 20.00 i śpi 7.00-8.00.Dziś krócej bo mąż go obudził niechcący:tak:

reklama
Do góry