Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest z pewnoscia przyzwyczajenie. Maja ssała piers i budziła się co chwilę. Narzekałam wtedy bardzo. Ale ona tak naprawdę wcale nie piła, tylko się przytulałą. Teraz jak się przebudzi dostaje minerałke i też jest zadowolona. A ja juz obmyślam jak ja odzwyczaic od tego picia nocnego wody, bo wtedy moze by już w ogóle się nie budziła do rana. Ale o jedzeniu w nocy w ogóle nie mam mowy.
;-)
Taka goraczka do 38,5 trzyma ja juz od tygodnia ciekawe czemu bo na zeby to juz chyba troszke za dlugo albo
??A ja wątpię,oczywiście nie życzę tego Iskiereczce naszej lutówkowej,ale to jakieś podejrzane wachania temperaturyIRTASIA moze to od zebow?
Dla mnie to zaczątek infekcji,albo...nie wiem,co...
Oby nic złego.......Temperatura w czasie ząbkowania jest dlatego,że organizm jest osłabiony i dzielnie walczy z wirusami i bakteriami,na które normalnie by nie reagował,tzn.obronił by sie od razu.Tutaj temperatura jest długo i skacze,więc wybitnie cos w organizmie Jenni sie panoszy,po podaniu paracetamolu obniza sie poniżej normy,to efekt osłabienia....na zęby ja tez bym rarczej niestety nie stawiała mi pediatra kiedys powiedziała ze powyżej 38 stopni to juz za wysoka temperatura jak na zęby![]()