reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

Kuba spi.
A moje dziecko jak w zegarku,dochodzi 12.00,dopomina sie o smoczek,mówi "aaaa",robi papa i idzie spać.Najpierw wypija mleczko lub zbożówkę.:tak:

reklama
Ale Wam dzieciaczki wcześnie chodzą spać w dzień, no ale pewnie wcześnie rano wstają :confused: Oli budzi się teraz ok 9tej, czyli na dobę śpi 12 godzin.

Ale Wam dzieciaczki wcześnie chodzą spać w dzień, no ale pewnie wcześnie rano wstają :confused: Oli budzi się teraz ok 9tej, czyli na dobę śpi 12 godzin.
Kuba wstaje o 7.00,zasypia o 12.00 na 2/3 godzinki(częściej na 2h),potem idzie wieczorkiem koł 20.00-20.30.:tak:
Śpioch śpi 13-14 h na dobe.

Jenni przewaznie ale niezawsze wstaje miedzy 7-8 (czesto ja budze) idziemy do przedszkola i miedzy 9-10 idzie spac na 2,3 lub 4 godzinki:tak: ale bywa i tak ze niespi wcale:tak:

u nas tez nocka sredniaa i dzis Luiak nie lepiej sie czuje, nawet spalawyjatkowo 8 a ja razem z nia bop mnie chorobsko tez bierze) cale 45 minut
ogolnie spi jak Oli 12 godz na dobe w nocy tylko chyba ze jest padnieta przez przeziebienie jak dzis

u nas noc do dupy ..mała wyła prawie cała
ja nie byłam wsatnie wstawac..:baffled::cool2:ale musiałam (haftałam i teraz mam całkowity brak mocy)..a ta dalej marudzi:baffled:

Kuba wstaje o 7.00,zasypia o 12.00 na 2/3 godzinki(częściej na 2h),potem idzie wieczorkiem koł 20.00-20.30.:tak:
Śpioch śpi 13-14 h na dobe.

HUbek podobnie śpi, w sumie na dobe jakieś 13-14 godzin. Wstake tak 7-8 róznie to bywa, i zazwyczaj ok 12.30 juz spi, tak srednio z 2 h , no i o 20 juz zasypia wieczorkiem.

Agusia współczuje nocki:sorry2: u nas tez dziś atrakcje i w koncu Hubek spał z nami od 1 do 4, nie wiem co jest, czy to zęby czy co:confused: ale w tej nocy jak tak płacze wniebogłosy to nie chce by go przytulać, nosic na rekach, wyrywa sie strasznie i rzuca:baffled: nawet przykryc go nie mozna bo 'wścieklizny' dostaje odrazu:dry:

u nas nocka nie ciekawa Weronika juz o 23 zaczeła sie przebudza i płakać i tak do 3 wydaje mi sie że przez katar bo oby dwoje z Patrykiem chodza zasmarkani:baffled:

reklama
Do góry