reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
No i miałam rację - zamiast jednej pobudki były dwie dzisiejszej nocy. I to nie tylko kręcenie, tylko Oliwka chciała koniecznie mleko i nie udało mi się jej namówić na wodę czy herbatkę. Chciała konkretnie mleko i już. Także dziś moje dziecko piło mleko w nocy 2 razy - o 2.30 i o 7.30. Rano wstała o 10.15, a ja razem z nią :sorry2:

Oli zasnęła 15 minut temu, bynajmniej nie w łóżku tylko ... nad kolacją :-D

Załączniki

• Oli zasnęła nad kolacją.JPG
    Oli zasnęła nad kolacją.JPG
    705,5 KB · Wyświetleń: 50
jejku jaka slodk OLIWCIA:tak:
Lusia tez juz spi co dla nas jet rekordem swiata:sorry2: a to dlatego ze jest chora a mimo tego caly dzien nie spala...a wczorajsza nocka to mala katastrofa....zobaczymy jak bedzie dzis:zawstydzona/y::nerd:

Susu, dla nas ta godzina też jest rekordem świata. Wyciągnęłam małą z krzesełka do karmienia, przebrałam w piżamę na śpiocha i śpi w łóżku jak zabita.
Ale nocki się boję, jak diabli, bo jak Oli szybko zasypia, to się często budzi w nocy, marudzi i nie chce spać i woła co chwilę mleko :baffled: No cóż, wieczornej butli nie wypiła, bo zasnęła nad kolacją, więc na noc będzie jak znalazł...

O raju,ale słodko spi Oli.Mały Aniołeczek.

Kuba dzis tez prawie zasnoł na foteliku.Wypił mleko,umyłam mu ząbki,a jak go niosłam do pokoju,to juz spał.:tak:

Ale slodko Oli zasnela:tak::-D
Jenni juz tez spi od pol godzinki jak razona pradem:-D nawet ja nie rusza chalas bo maz kladzie wykladzine u Jacki i wszystko wynosi z pokoju

reklama
o rany dla mnie to szok ze wasze maluszki zasypiaja w takich dziwnych miejscach. kurcze Szymek nigdy prze nigdy nawet nie kiwala mu sie glowa jak gdzies siedzial lub sie bawil ogladal czy cokolwiek innego jedyne miejsca spania to łóżeczko wózek ( choc juz oczywiscie nie) i fotelik samochodowy ( bardzo sporadycznie).

dzis czas usypiania 34 minuty:tak:

Do góry