reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

No i to by było na tyle, jeśli chodzi o spanie Oliwki :wściekła/y:
potraktowała to jak drzemkę popołudniową
otworzyła oczy, zaczęła wołać tatę, potem jeść (nie zjadła kolacji, bo padła) i koniec spania :crazy:

reklama
Filip ostatnio w południe nie chce zasypiać, wkładam go do łóżeczka i z płaczem w końcu zaśnie, najczęściej koło 12-13...śpi ok 2 godziny...
a później wieczorem do 22-23 wojuje...
dziś poszedł spać z płaczem o 22...
chyba przestane go kłaść w południe

Filip ostatnio w południe nie chce zasypiać, wkładam go do łóżeczka i z płaczem w końcu zaśnie, najczęściej koło 12-13...śpi ok 2 godziny...
a później wieczorem do 22-23 wojuje...
dziś poszedł spać z płaczem o 22...
chyba przestane go kłaść w południe
Jak Jenni nie zasnie mi gora do 13 to jej juz nieklade bo potrafi spac po 3-4 godziny i pozniej mi wojuje do 23 i idzie spac z placzem:baffled:

a Weronika znowu sama domaga sie zeby ja polożyc spac dluzej niz do 20 to nie wytrzyma:no:
spi jeszcze w ciagu dnia tak ok 10 z 2 godzinki a potem ok 19 30 juz na noc
a dzisiaj dopiero jej dzemka wypadła o 15 do 17 bo rano byliśmy na dłuższych zakupach i bez problemu przed 20 sama kazała zaprowadzic sie do łóżeczka
tylko ze ona lubi wczesnie wstawac:sorry2:ale cos za cos;-)

Jak Jenni nie zasnie mi gora do 13 to jej juz nieklade bo potrafi spac po 3-4 godziny i pozniej mi wojuje do 23 i idzie spac z placzem:baffled:
Dokładnie u nas podobnie.Nie kłade Kuby po 15.00 juz,bo wtedy budzi sie w nocy.
a Weronika znowu sama domaga sie zeby ja polożyc spac dluzej niz do 20 to nie wytrzyma:no:
spi jeszcze w ciagu dnia tak ok 10 z 2 godzinki a potem ok 19 30 juz na noc
a dzisiaj dopiero jej dzemka wypadła o 15 do 17 bo rano byliśmy na dłuższych zakupach i bez problemu przed 20 sama kazała zaprowadzic sie do łóżeczka
tylko ze ona lubi wczesnie wstawac:sorry2:ale cos za cos;-)
Kubulek strasznie do Weroniki podobny w tym spaniu i zawsze padnie wieczorkiem.
Madzia, fakt, coś za coś. Ale co masz spokój po 20 to masz :tak:
Święta prawda,dla mnie super.:tak:

reklama
Do góry