Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nieeeee, tylko nie onMoni, on mi przypomina trochę tego naszego polskiego Ciachorowskiego co w "Majce" grał.
Co do Pitta to koniecznie nieogolony...i ze zwichrzonymi włosami
ja uwielbiam jak facet ma lekki zarost ,jak jest gładziutko to dla mnie jest bleee, musi drapaćmój M. nienawidzi sie golić więc sie świetnie dobraliśmy
![]()
i tekst Karolaka: "kiedyś to miałem takie bujne życie erotyczne że po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzili na papierosa!" jak pierwszy raz to oglądaliśmy to sikaliśmy ze śmiechu.doris Małaszyńskiego pokochałam jako Karolka w "Ciachu"!!!!!!!!!!boski był)))))))))))

A miałam iść spać...ja też z tych banalnych i choć mam juz gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubo po 18-tce to jako fanka Sagi Zmierz ubóstwiam Pattinsona (ale tylko z I części Sagi)
no ja tez książek ( wstyd się przyznać ile razy czytałam) i 1 części. A Intruza czytałaś?A ja jestem fanka sagi zmierzch ale tylko ksiazek i ewnetualnie pierwszej czesci filmu. A co do meskosci to odwiecznie George Clooney ;-)