marika
Fanka BB :)
Moja córeczka ma 2,5 roku codziennie dostaje coś słodkiego..a to mamba(cała paczka) a to tic taki które uwielbia,petitki, czekoladkę ciężko tego uniknać bo mieszkamy z babcia która ją rozpieszcza-zresztą jak pijemy kawę i coś dobrego mamy to dziecku mamy odmawiać?
wiem że robię źle,mała jest drobniutka, bardzo ruchliwa i nie je zbyt dużo zwykłych posiłków, a do tego jej ząbki....
myje je systematycznie ale już się psują! wybiorę się do dentysty niebawem ,coś zaradzi. Drogie mamy jak często dajecie maluchom coś słodkiego?
muszę wziąsc z kogoś przykład jak często dawać te słodycze....bo raz w tyg to katorga moim zdaniem(a wiem że niektóre mamy tak robią)
wiem że robię źle,mała jest drobniutka, bardzo ruchliwa i nie je zbyt dużo zwykłych posiłków, a do tego jej ząbki....
myje je systematycznie ale już się psują! wybiorę się do dentysty niebawem ,coś zaradzi. Drogie mamy jak często dajecie maluchom coś słodkiego?
muszę wziąsc z kogoś przykład jak często dawać te słodycze....bo raz w tyg to katorga moim zdaniem(a wiem że niektóre mamy tak robią)

.
. Aaa... moźna też robić naleśniki z bananami - podobnie, tyle że do naleśnika wkłada się połówkę banana, na to trochę miodu i cynamonu, zawijamy i, wrzucamy na patelnię..... jak córci nie podpasuje, to może przynajmniej Tobie będzie smakować;-)
a ja wreszcie nie mam wyrzutów sumienia.
,chipsy też...było to bezmyślne wiem,ale źle się z tym czułam i dlatego tu napisałam i naprawiam swój błąd;-)