Owulacja
Fanka BB :)
A nie masz kluczy? Nie masz sąsiadów, którzy mogliby popilnować? Nie można zamknąć i zostawić kluczy u kogoś zaufanego?jestem sama w domu a nie mogę zostawić otwartego mieszkania
Ile masz lat?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie masz kluczy? Nie masz sąsiadów, którzy mogliby popilnować? Nie można zamknąć i zostawić kluczy u kogoś zaufanego?jestem sama w domu a nie mogę zostawić otwartego mieszkania
z ciekawości sprawdzałam, czy zdjęcie dodane na innym wątku jest zaczerpnięte z sieci i chyba nie jest… nie miesci mi się to w głowie, ze ta sytuacja może być prawdziwa, ale przypadki są różne… nikt z nas już nic mądrzejszego nie napisze. Zazuu już jasno napisała, jeśli to prawda to zagrożone jest życie i jej i dziecka. autorka posta powinna sobie wziąć to do może nie serca, ale do głowy i jechać JUŻ sprawdzić co się dzieje, o ile to nie troll…Dziewczyny czytam sobie te posty i szczerze mówiąc wydaje mi się że ktoś robi sobie żarty. Przynajmniej mam taką nadzieję. Nawet małe dzieci wiedzą że jak leci krew to coś złego się dzieje a tu laska pisze że nie pojedzie na IP bo nie chce domu zostawiać otwartegonie wierzę że ktoś mógłby być tak głupi.
Komuś ewidentnie się nudzi
Mam nadzieję że to jednak trollz ciekawości sprawdzałam, czy zdjęcie dodane na innym wątku jest zaczerpnięte z sieci i chyba nie jest… nie miesci mi się to w głowie, ze ta sytuacja może być prawdziwa, ale przypadki są różne… nikt z nas już nic mądrzejszego nie napisze. Zazuu już jasno napisała, jeśli to prawda to zagrożone jest życie i jej i dziecka. autorka posta powinna sobie wziąć to do może nie serca, ale do głowy i jechać JUŻ sprawdzić co się dzieje, o ile to nie troll…
16...A nie masz kluczy? Nie masz sąsiadów, którzy mogliby popilnować? Nie można zamknąć i zostawić kluczy u kogoś zaufanego?
Ile masz lat?
Byłaś u lekarza? Zrób to dla siebie i tego małego człowieka, którego masz w brzuchu. Zakładam, że skoro zadałaś pytanie na forum, sprawa nie jest Ci aż tak obojętna16...
jedz poprostu na IP i nie czekaj.. czasami minuty maja ogromne znaczenie…16...
Jeśli nie możesz wyjść z domu, możesz zadzwonić pod 112 i wezwać pomoc. Nie ryzykuj swojego zdrowia i życia. Wiem, że możesz i masz prawo być przerażona, i pomimo tego proszę zadzwoń po pomoc. Jeśli masz dorosłą osobę, której ufasz - zadzwoń też do niej, żebyś miała dodatkowo wsparcie. Nie zostawaj z tym sama. Nie czekaj, że się coś zmieni. Działaj. To ważne.16...