Dzień dobry, czy jest tutaj ktoś kto adoptował niemowlaka mając ponad 40 lat?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to jest wogóle możliwe?Dzień dobry, czy jest tutaj ktoś kto adoptował niemowlaka mając ponad 40 lat?
tak, różnica wieku maksymalna między dzieckiem a ewentualnym rodzicem nie może przekraczać 40 lat.A to jest wogóle możliwe?
No to niemożliwe.tak, różnica wieku maksymalna między dzieckiem a ewentualnym rodzicem nie może przekraczać 40 lat.
Słyszałam, że adopcja trwa około 5 lat. Szybciej można zostać rodziną zastępcząDzień dobry, czy jest tutaj ktoś kto adoptował niemowlaka mając ponad 40 lat?
mój brat teraz jest w trakcie adopcji dziecka, i w OA powidzieli, że nowordka można adoptować do 35rż.
tak, to samo mi mówiła moja bratowa. No bo tak realnie to nawet jak się urodzi noworodek i matka go nie chce, to zaopiekują się np dziadkowie, czy coś. I z tym wiekiem też mówię co zasłyszałam od bratowejBo to chyba generalnie nie są jakieś wiążące przepisy tylko każdy OA sam sobie to ustala. Plus właśnie czas oczekiwania. Jakby to źle nie zabrzmiało noworodka nie jest wcale tak łatwo dostać. Szczególnie zdrowego itd.